Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1831 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Haziran 2016 - 10:41

Galatasarayı çıldırtan mektup!

Büyüt
Küçült
Galatasarayı çıldırtan

Galatasarayın tecrübeli oyuncusu Sneijderin temsilcisi Guido Albersin 10 gün önce Galatasaray Kulübüne bir yazı göndererek, 8 ay önce yeni bir sözleşme yaptık ve Sneijderin sözleşmesi 2018 yılına kadar uzatıldı. Benim payıma düşen rakamın hesabıma en kısa sürede geçmesini istiyorum ifadelerini kullandığı, bu olayın büyük rahatsızlık yarattığı öğrenildi.

Galatasaray ile Wesley Sneijder arasındaki gerilim farklı bir boyuta taşındı. Kulüpten izinsiz olarak bir gazeteye röportaj veren ve yönetimi hedef gösteren açıklamaları nedeniyle en az 150 bin euro para cezasına çarptırılacağı öğrenilen Hollandalı yıldızın menajeri Guido Albersin İstanbula çağrılmasının nedeni ortaya çıktı.

Bu kez sorun Sneijder değil, bizzat menajer Albers... Yönetimin Albers ile apar topar görüşmek istemesinin arkasında bir mektubun yattığı öğrenildi.

Sneijderin menajerinin 10 gün önce kulübe yolladığı mektupta, 8 ay önce yeni bir sözleşme yaptık ve Sneijderin sözleşmesi 2018 yılına kadar uzatıldı. Benim payıma düşen rakamın hesabıma en kısa sürede geçmesini istiyorum ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Albersin bu çıkışının Galatasarayda büyük rahatsızlık yarattığı belirlendi. Sneijderin menajerinin kendi alacakları için mektup yazmasına sinirlenen yönetim, Sneijderle yeni bir sözleşme yaptık, evet. Ancak Sneijder daha oynamadan menajer para istiyor. Oynanmamış sezonlar için Sneijderin menajerine neden ödeme yapalım? Albers, Sneijderle yapılan ilk sözleşmede menajeri değildi ve bu yüzden parasını bir an önce almak istiyor. Ancak tarzı yanlış. Kaldı ki belki Sneijder önümüzdeki sezon başka takıma gitmek isteyecek. Belki Galatasaray forması giymeyecek. Böyle iken nasıl olur da menajere parası verilir çıkışında bulundukları kaydedildi.

Bu gelişme üzerine Sneijderin menajeri Guio Albersin İstanbula davet edildiği belirtildi. Pazartesi günü yapılacak zirvede hem alacak konusu masaya yatırılacak, hem de izinsiz röportaj veren Sneijderin cezası menajerine bildirilecek.

Milliyet





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024