Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2459 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Aralık 2014 - 18:19

Fevzi Tuncaya hapis ÅŸoku!

Büyüt
Küçült
Fevzi Tuncaya hapis

Fethiye İcra Ceza Mahkemesindeki duruşmaya Taahhüdü ihlal etmek suçundan tutuksuz yargılanan Tuncay ve boşandığı eşi Eylem Çukuryurt katılmadı.       

Mahkeme, Tuncayı, Çukuryurta aylık 3 bin lira olan nafaka ve boşanma tazminatı taksitini ödeme taahhüdünü yerine getirmediği gerekçesiyle 3 ay hapis cezasına çarptırdı. Çukuryurtun avukatı Mustafa Amaç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Fevzi Tuncayın taahhüdünü ihlal ettiği için yargılandığını söyledi.       

Gerekçeli karar yazıldıktan sonra hapis cezasının işleme gireceğini belirten Amaç, Tuncayın müvekkilime olan borcu 155 bin liraydı. Daha önce Tuncayın futbolcu arkadaşları toplanarak 55 bin lirasını ödemişti ama geri kalan tutar ödenmedi, duruyor dedi.

Amaç, Tuncayın borcunu anlaşmaları gereği yapılandırdıklarını anlatarak, yapılandırma ile borcun faizinin silinerek 150 bin liraya düşürülüp 50 aya bölündüğünü, ardından birkaç ay ödendiğini sonrasında ödeme yapılmadığını kaydetti.

Daha önce de tutuklanmıştı

Boşandığı eşi Çukuryurta 150 bin liralık nafaka ve boşanma tazminatı taksitini ödeyemediği için hakkında verilen 3 ay hapis cezası nedeniyle 14 Kasım 2013te Buca Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumuna konulan Tuncay, eski futbolcu arkadaşlarının borç taksitini yatırmasıyla 15 Kasım 2013te tahliye edilmişti.

Tahliyenin ardından birkaç ay ödedikten sonra taksitleri yine ödemeyen Tuncayın hapisle cezalandırılması için 5 Nisanda Fethiye İcra Ceza Mahkemesine dava açılmıştı.

AA

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024