Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1916 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Temmuz 2016 - 14:11

Fenerbahçeden Monaco kurası açıklaması

Büyüt
Küçült
Fenerbahçeden Monaco kurası

İşte Mahmut Uslunun açıklamaları;

En kuvvetli takımı çektik ama Şampiyonlar Ligine çıkmak istiyorsak devam etmeliyiz. Biz bu sene Şampiyonlar Ligine onlarında takım olarak hazır olduklarına inanmıyorum. 15 gün minimum dinlenme sürekleri var. Bizim çocukların 2 hazırlık maçımız var tahminimce hazır olacaklardır.

FUTBOLCULAR İŞİN BİLİNCİNDE

Bizim şu an da kalecilerimiz iyileştirdiği takdirde biz hazırız yani. Tkaım hazır ama hocamız 3lü savunmayı deniyor ama bunu zaten çocuklar yapamazsa 4lüye döner. Yeni aldıklarımız kaliteli oyuncular çıktı. Liverpooldan aldığımız Skrtel yeni başladı bence takım iyi... Emenike kendisine gelmiş yani takım hazır gibi duruyor biz inanıyorum idareciler olarak ve oyuncularda bu işin bilincinde... Bu turdan sonra gelecek takım daha zor olacak.

İLK MAÇIN İÇERİDE OLMASI AVANTAJ DEĞİL

İkili maçlarda hiç bleli olmuyor. Ligde tamam ama bu turlarda belli olmuyor. Gol yerseniz dezavantaj, yemezseniz avatanj oluyor. Burada yenildiğimiz takımları orada yeniyoruz ama belli olmuyor. Bizim taraftarımızın çoğu tatilde ama o tarihe kadar gelebileceklerini ve taraftarımızla birlikte iyi bir netice alabileceğimizi düşünüyorum.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024