Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2106 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Haziran 2016 - 11:21

Fenerbahçede yeni kaptan belli oldu

Büyüt
Küçült
Fenerbahçede yeni kaptan belli

Fenerbahçe ile 4 yıllığına yeniden anlaşan milli futbolcu Mehmet Topal, bu süreçte kaptanlık görevini de üstlenecek.

Volkan Demirelle birlikte sarı-lacivertli ekibin saha içi liderliğini yapacak olan Mehmet Topalın kadroda tutulması büyük sevinçle karşılandı. Milliyetin haberine göre; 2012den itibaren Fenerbahçe forması giyen tecrübeli futbolcuyla nikah tazelenmesi yeni bir transferden daha değerli olarak yorumlandı.

Gökhan Gönülle yollarını ayıran Fenerbahçede iç transferdeki sıkıntı Mehmet Topal ile sona erdi. Tecrübeli orta sahayla 4 yıllık yeni sözleşme yapıldı. Topalın mevcut sözleşmesi 2 milyon eurodan 2.6 milyon euroya çıkarıldı.

Gökhan Gönül ve Caner Erkin gibi iki kilit ismin ayrılmasından sonra takımda kaptanlık görevi için 34 yaşındaki Volkan Demirel ile beraber Mehmet Topalın kalması sarı-lacivertli camiaya olumlu yansıdı. Son 3 yılda takımda sembol olmuş 16 futbolcunun tek tek gitmesi, sportif açıdan başarının gelmemesi moralleri bozan bir gelişme olmuştu.

Mehmet Topalın 4 yıl daha Fenerbahçede kalacak olması, hem makus kaderi değiştirdi hem de sarı-lacivertli kulüpte yüzleri güldürdü. Mevcut kadrodan da 7 futbolcunun gitmesi, özellikle büyük bir boşluk oluşturdu. Bu nedenle Mehmet Topal gibi tecrübeli bir ismin takımda kalması artı bir değer olarak yorumlandı.

Başarı açısından özgüveni sarsılan kulübün lider kimliğiyle öne çıkan ve herkese örnek olan Mehmet Topalı tutması içleri rahatlattı. Sağ bek ve sol bekte yaşanan sıkıntıyı transferlerle aşabileceğini düşünen yönetimin, Topal gibi orta sahanın en kritik bölgesinde oynayan bir futbolcuyu kadroda tutması yeni transferden daha değerli olarak görüldü.

Fenerbahçede 2012den beri kadroda bulunan Mehmet Topalın uzun süreli sözleşme imzalamasıyla beraber artık kulüpte sembol isimlerden biri olduğu değerlendirmesi yapıldı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024