Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2226 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Haziran 2016 - 15:34

Fenerbahçe, Panathinaikosla maç yapacak

Büyüt
Küçült
Fenerbahçe, Panathinaikosla maç
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Ülker Stadında oynanacak karşılaşmanın saat 21.00de başlayacağı belirtildi.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları için 6 hazırlık maçı yapacak. Sarı-lacivertliler, 3 Temmuz Pazar günü İranın Gostaresh Folad Tabriz, 6 Temmuz Çarşamba günü de Romanyanın CSMS Iaşi ekipleri ile Düzcedeki Topuk Yaylası
Tesislerinde özel maçta karşılaşacak. Fenerbahçe, Düzcedeki son hazırlık karşılaşmasını ise 9 Temmuz Cumartesi günü bir başka Romanya ekibi Voluntari takımı ile Düzce Stadında oynayacak.

Sarı-lacivertliler, 13 Temmuzda Panathinaikosun yanı sıra 16 Temmuz Cumartesi günü Fransanın Olympique Lyon  takımıyla yine Ülker Stadında hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe, son hazırlık maçında ise 19 Temmuz Salı günü Çek Cumhuriyetinin Sparta Prag takımıyla deplasmanda  mücadele edecek.

Sarı-lacivertli takım, yeni sezonun ilk resmi karşılaşmasına ise 26 ya da 27 Temmuz tarihlerinden birinde Şampiyonlar  Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında çıkacak.

AA



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024