Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2036 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Temmuz 2016 - 16:21

Fenerbahçe Monaco maçına 6 eksikle çıkacak

Büyüt
Küçült
Fenerbahçe Monaco maçına 6 eksikle

Fenerbahçe, Fransız ekibi Monaco ile iki zorlu maç oynayacak. UEFA Şampiyonlar Liginde Play-Off turuna kalabilmek için ter dökecek olan Sarı-Lacivertliler adına şartları zorlaştıran başka faktörler de var. Zira, Fenerbahçedeki eksik listesi hayli kabarık.

Geride kalan sezonda Portekiz ekibi Braga ile oynanan ve Hırvat İvan Bebekin adeta katliam yaptığı maçı 8 kişi tamamlamak zorunda kalan Fenerbahçenin cezaları bu maçlara yansıyacak.

Hatırlanacağı üzere Portekizde oynanan ve 4-1 Braganın üstünlüğüyle sona eren maçta Mehmet Topal, Alper Potuk ve Volkan Şen kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı. UEFA daha sonra Volkana 7 ay futboldan men cezası vermişti.

UEFAnın verdiği cezalar nedeniyle Volkan Şen ile toplamda 3 maç ceza alan Alper Potuk her iki karşılaşmada da forma giyemeyecek. Aynı maçta kırmızı kart gören Mehmet Topal ise İstanbulda oynayamayacak, rövanş maçında forma giyebilecek.

Fenerbahçedeki eksikler bunlarla sınırlı değil. UEFAdan 1 maç men cezası alan Vitor Pereira da Kadıköydeki maçta oynayamayacak. Cezalı oyuncuların yanı sıra bir de sakatların durumu var.

Sezon biter bitmez bel fıtığı ameliyat olan Volkan Demirel iki maçı da kaçıracak. Geçtiğimiz günlerde Panathinaikos ile oynanan hazırlık maçında ağırlık sakatlık geçiren Fabianonun da ilk maça yetişme ihtimali hayli düşük.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024