Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4786 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Haziran 2015 - 05:42

Dursun Özbek: Bitiriyoruz, az bir şey kaldı

Büyüt
Küçült
Dursun Özbek: Bitiriyoruz, az bir şey
Spor Haberleri › Dursun Özbek: Bitiriyoruz, az bir şey kaldı haberi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, Birkaç gün içinde netice alacağımız transferler var dedi.

Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnanın Çırağan Sarayı da yapılan düğün törenine katılan Dursun Özbek, basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Özbek, Birkaç gün içinde netice alacağımız transferler var. Netice alınca haberiniz olacak. Kamuyu Aydınlatma Platformu a (KAP) bilgi vermeden açıklama yapmak uygun olmuyor. Son ana kadar beklemek zorundayız. Bitiriyoruz, az bir şey kaldı dedi.

Özbek, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu un istediği isimleri kadroya katmak için çalıştıklarını anlatarak, Kendisiyle mutabıkız. Çok uygun transferler yapıyoruz diye konuştu.

Akhisar Belediyespordan renklerine bağlamak istedikleri Bilal Kısa ın transferinde herhangi bir pürüzün bulunmadığını dile getiren Özbek, yeni transferlerin temmuz ayı başındaki hazırlık kampına yetişeceğini sözlerine ekledi.

HAMZAOĞLU: VAN PERSİE İSMİ GÜNDEMİMİZDE YOK

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise Hollandalı futbolcu Robin Van Persie in transfer gündemlerinde bulunmadığını söyledi.

Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Hamzaoğlu, Robin Van Persie gündemimizde yok. Maliyetleri oldukça yüksek. Bu sene biraz daha dikkatli hareket edeceğiz. Ancak Galatasaraylılar hiç merak etmesin. Galatasaraya yakışan bir kadroyla sahada olacağız. Bütün oyuncularıma inanıyorum ifadelerini kullandı.

Öte yandan Özbek ve Hamzaoğlu, hayatını Cemre Kardeş ile birleştiren futbolcuları Selçuk İnana ömür boyu mutluluklar diledi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024