Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2526 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   01 AÄŸustos 2016 - 10:51

Djokovic tarihe geçti

Büyüt
Küçült
Djokovic tarihe
Rogers Kupasının finalinde 3 numaralı seribaşı Kei Nishikoriyi 6-3 ve 7-5lik setlerle 2-0 yenen dünya 1 numarası Novak Djokovic, Masters Serisinde 30 şampiyonluğa ulaşan ilk tenisçi oldu.

Kanadanın Toronto kentinde düzenlenen sert kort turnuvasının tek erkekler finalinde, 2007, 2011, 2012de şampiyonluk yaşayan dünya bir numarası Novak Djokovic ile ilk kez finale çıkan dünya sıralamasının 6. basamağındaki Kei Nishikori karşılaştı.

Korttan 6-3 ve 7-5lik setlerle 2-0 galip ayrılan Sırp sporcu Djokovic, bu sezon 7, kariyerindeki 66. tekler şampiyonluğunu elde etti.

Djokovic böylece ATP Dünya Turu Masters Serisinin başladığı 1990dan bu yana 30 turnuva kazanan ilk tenisçi unvanını aldı.

Halep bu yıl başardı

Rogers Kupasının Montreal şehrinde organize edilen kadınlar turnuvasında ise geçen yılki finalde rahatsızlığı nedeniyle maçtan çekilen dünya 5 numarası Simona Halep ile burada ilk finalini oynayan dünya 12ncisi Madison Keys karşı karşıya geldi.

Keysi 7-6 ve 6-3lük setlerle 2-0 mağlup eden Rumen tenisçi Halep, bu sezon 3, kariyerinin 14. tekler zaferini yaşadı.

Turnuva sonrası Halep, kadınlar dünya sıralamasında 3üncülüğe, Keys de 9unculuğa yükseldi.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024