Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1656 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   18 Temmuz 2016 - 13:29

Diego, Flamengo ile imzalıyor

Büyüt
Küçült
Diego, Flamengo ile

Fenerbahçenin yeni sezon kadro planlamasında yer bulamayan Diego bir süredir Brezilyada kulüp arıyordu. Ülkesi takımlarından Flamengo ile anlaşma sağlayan Diego vekalet verdiği avukatının sözleşme işlemlerini halletmesini bekliyor.

Babası ve menajeri Djair Ribasın Flamengo ile sözleşme detaylarında her konuda anlaştığı Diego, prosedürlerin çözülmesi durumunda Flamengo ile 3 yıllık anlaşma imzalayacak.

Flamengo kulübü ise durumu Salı gününe kadar bitirebilmenin hesaplarını yapıyor. Avrupadan Brezilyaya transfer sezonunun 19 Temmuzda sona erecek olması Brezilya temsilcisini endişelendiriyor.

İki ülke arasındaki saat farkından dolayı Fenerbahçe kulübüyle yapılması gereken imza işlemlerinin yetişmemesi korkusunu yaşayan Flamengo yetkilileri konunun transfer dönemi içinde yetişmemesi halinde FIFAya başvuru yaparak Diegoyu kadrosuna katmak istiyor. 

Ntv Spor





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024