Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2256 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Haziran 2016 - 14:24

Çek gazetecinin favorisi Türkiye

Büyüt
Küçült
Çek gazetecinin favorisi
2016 Avrupa Futbol Şampiyonasını (EURO 2016) takip eden Çek gazeteci Milan Radosta, D Grubunda üçüncülük mücadelesi veren Türkiye ile ülkesi arasında yarın oynanacak maçta ay-yıldızlı ekibin galip gelme şansının biraz daha yüksek olduğunu söyledi.

AA muhabirine değerlendirmede bulunan Radosta, tek tek futbolculara bakıldığında Türkiyenin daha güçlü gibi göründüğünü dile getirdi.

Turnuvaya kötü başlayan Türkiyenin aslında iyi oyunculara sahip olduğuna işaret eden Radosta, Bizim milli takımımız da çok iyi oynuyor. Muhakkak 3 puanı hedefleyecektir, zaten teknik direktörümüz de bunu dile getirdi. Ancak Çek Cumhuriyeti karşısında Türkiyenin şansı biraz daha yüksek gibi. Bu maçta yüzde 60 Türkiyenin galip geleceğine tahmin ediyorum. 3 puanı alacak takım en iyi üçüncü kategorisinden çıkabilir bu gruptan diye konuştu.

Türkiyenin özellikle gol yollarında ve orta sahada sorunlar yaşadığına işaret eden Radosta, hızlı oyunculara sahip Çek Cumhuriyetinin bu durumu avantaja çevirebilecek güçte olduğunu ifade etti.

Türkiyenin üst düzey takımlarda forma giyen oyuncularının bulunduğunu anımsatan Radosta, Türkiyenin etkinliği çabuk ve hızlı oynamasına bağlı. Bunun yanı sıra Arda Turan ve Hakan Çalhanoğlu gibi oyuncuların formu da önemli rol oynayacaktır. Aslında iki ülkenin şansızlığı da güçlü bir gruba düşmesi. İspanya gibi finale gidebilecek bir ekip ile Hırvatistan gibi gücünün zirvesinde bir takımla mücadele ediyorlar, bu hayli zor değerlendirmesinde bulundu.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024