Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1821 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Temmuz 2016 - 13:35

Bursaspor, Avusturyaya gitti

Büyüt
Küçült
Bursaspor, Avusturyaya
Spor Toto Süper Ligde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bursaspor, ikinci etap çalışmaları için Avusturyaya gitti.

Avrupa Futbol Şampiyonasında ülkelerinin milli takımlarında yer alan Balasz Dzsudzsak, Tomas Sivok ve Tomas Necid, Avusturya kampına 25 Temmuzda dahil olacak.

Bursasporun Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla, yolculuk öncesi yaptığı açıklamada, yeni katılan oyuncularla birlikte iyi bir ekip olacaklarını belirtti.

Kampın takımın kaynaşması açısından önemli olduğuna işaret eden Batalla, Kamp, takımın kaynaşması ve hazırlık maçları açısından çok önemli. Bunlardan en iyi şekilde faydalanarak kamptan dönmek istiyoruz. Yeni gelen arkadaşlarımız bence çok iyi adapte oldular. Şu ana kadar her şey yolundaydı. Önümüzdeki kamp boyunca birlikte olacağımızı düşünürsek kaynaşmaları çok daha iyi olacak. Her şey harika gidiyor ifadelerini kullandı.

Takım ruhunu geliştireceğiz

Tecrübeli futbolcu Şamil Çinaz ise Avusturya kampının hem kendisi hem de takım için çok önemli olduğunu vurguladı.

Topuğundan geçirdiği ameliyat sonrasında durumunun iyiye gittiğini belirten Şamil, şunları kaydetti:

Sezonun son bölümünde yaklaşık 3 ay topuğumda sorun vardı. Tatilde geçmesini bekledik ancak geçmeyince maalesef ameliyat olduk. Şimdi iyiye gidiyorum. Günden güne bakarak en kısa zamanda inşallah takımla birlikte çalışmalara başlayacağım. İlk hafta takımla çalışamadım. Tüm arkadaşlarımızla tanışma fırsatım oldu ama kaynaşma şansım olmadı. Avusturya kampında hep birlikte olacağız. Sohbet edip, idman yapacağız. Takım ruhunu geliştireceğiz. Takım ve benim için önemli bir etap olacak.

Ricardo Faty de yeni gelen oyuncuların kendilerini evinde gibi hissettiğini belirtti.

Avusturyanın Windischgarsten kasabasında gerçekleşecek kamp kadrosunda, Harun Tekin, Mert Günok, Muhammed Şengezer, Ataberk Dadakdeniz, Erdem Özgenç, Serdar Kurtuluş, Tomas Sivok, Vieux Sane, Ertuğrul Ersoy, İsmail Konuk, Aziz Eraltay, Emre Taşdemir, Bünyamin Kasal, Şamil Çinaz, Merter Yüce, Ricardo Faty, Bilal Kısa, Furkan Özçal, Cristobal Jorquera, Pablo Martin Batalla, Yonathan Del Valle, Sercan Yıldırım, Mert Örnek, Deniz Yılmaz, Tomas Necid, Kubilay Kanatsızkuş, Sinan Bakış, İsmail Can Çavuşluk, Balasz Dzusdzsak yer alıyor.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024