Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1786 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Temmuz 2016 - 14:50

Bruma: Portekiz şampiyonluğu hak etti

Büyüt
Küçült
Bruma: Portekiz şampiyonluğu hak
Galatasarayın İsviçrenin Gwatt bölgesinde yaptığı kampta GSTVye açıklamada bulunan genç futbolcu Bruma, Portekizin önemli bir başarıya imza attığını dile getirerek, Portekiz bunu hak etti. Ben ve bütün Portekizliler bu şampiyonlukla gurur duyuyoruz. Artık bu başarının üstüne koymak, bu başarıyı devam ettirmemiz lazım. dedi.

Portekizin yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldonun Fransa ile yapılan final maçında sakatlanmasına üzüldüğünü belirten Bruma, O spektaküler ve mükemmel bir oyuncu. Önemli işler yapıyor. Ülkemize gurur veriyor. Fransa maçında sakatlanmasına üzüldüm. Umarım kısa zamanda hem Real Madrid hem de Portekiz için iyi işler çıkarmaya devam eder. diye konuştu.

Galatasarayda iyi bir performans sergilemek istediğini anlatan Portekizli futbolcu, Önce kulüp takımında iyi işler yapmanız lazım. Ben de takımımda önemli işler yapıp milli takıma seçilmek istiyorum. ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı takımın İsviçrede iyi bir ortamda kamp yaptığını aktaran Bruma, Yeni hocamızın özellikle gençlere çok faydası oluyor. Önemli başarılar geleceğini düşünüyorum. şeklinde görüş belirtti.

Armindo Bruma, geçen sezon kiralık oynadığı Real Sociedadda gelişme kaydettiğini vurgulayarak, İlk baştaki Bruma ile şimdiki Bruma arasında fark var. İspanyaya gidip La Ligada gelişme kaydeden bir Bruma var. Şimdi geri döndüm. Daha iyi bir Bruma ile Galatasaray taraftarının karşısındayım. değerlendirmesinde bulundu.

AA



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024