Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2671 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   02 AÄŸustos 2016 - 06:53

Boluspor 1-0 Göztepe

Büyüt
Küçült
Boluspor 1-0
PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, aynı ligde mücadele edeceği Göztepe ile yaptığı hazırlık maçını 1-0 kazandı.

Yeni sezon hazırlıklarını kulübün Karaçayır Mahallesinde bulunan tesislerinde sürdüren Boluspor, Göztepe ile Bolu Atatürk Stadyumunda karşılaştı. Boluspor sahaya, Soner, Özgür Özkaya, Necati, Mamadou Diarra, Fatih, İsmail, Özgür İleri, Andre Santos, Berat ve Poepon ilk 11i ile çıktı.

Göztepe ise sahada Göktuğ, Fuchs, Leo, Cemil, Mehmet Erdem, Gosso, Segbefia, Gökhan, Tayfur, Halil ve Mehmet Umut ilk 11i ile yer aldı. Karşılaşmaya iki takımın orta alanı kalabalık tutmaya özen gösterdi.

Maçın 20. dakikasında Boluspor zorunlu değişikliğe gitti. Sakatlanan Fatihin yerine Furkan Şeker oyuna dahil oldu. Boluspor, karşılaşmanın 40. dakikasında Furkanın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde bitirdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında gol olmayınca Boluspor, sahadan 1-0 üstün ayrıldı.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, dördüncü hazırlık maçını oynadıklarını belirterek, Karşılaşmaları, seviyesine göre özellikle 2. Lig, 3. Lig ve PTT 1. Lig olarak organize ettik. Çünkü tamamen yeni bir takımız. Yapmış olduğumuz bazı çalışmaları, belirli maçlarda görmemiz gerekiyordu. diye konuştu.

Çapa, oynadıkları hazırlık maçından gayet memnun olduklarını vurgulayarak, Bugünkü karşılaşma bizim adımıza gayet olumlu geçti diyebilirim. En azından oyun olarak olumluydu. Tamamen hazır olmamız için daha zamana ihtiyacımız var. Zaman zaman saha içinde ufak tefek kopukluklar oluyor. Bu yeni oluşan bir takım için gayet normal. ifadesini kullandı.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024