Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2216 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Ağustos 2016 - 22:28

Antalyaspor Beşiktaşı TFFye şikayet edecek

Büyüt
Küçült
Antalyaspor Beşiktaşı TFFye şikayet

İşte Antalyaspordan yapılan o açıklama:

TEŞEKKÜRLER SAYIN FİKRET ORMAN

Kulübümüzün sözleşmeli futbolcusu Samuel Etoo ile ilgili olarak, Futbolcumuzun Beşiktaş Kulübüne transfer olacağı konusunda bugüne kadar basında birçok kez haber yer almış, bu haberlere karşı da kulüp başkanımız Sn. Ali Şafak ÖZTÜRK tarafından gerekli açıklamalar yapılmıştı. Yapılan bu açıklamalarda kulübümüz tarafından defaatle Samuel Etoonun kulübümüzle sözleşmesinin halen devam ettiği, kulübümüze ulaşmış herhangi bir resmi teklifin olmadığı, transfer niyeti olan kulüplerin doğrudan kulübümüzle iletişime geçmesi gerektiği vurgulanmıştı. Kulübümüzün bu zamana kadar iyiniyetli olarak yapmış olduğu açıklama ve uyarılara rağmen, maalesef aksi durumun gerçekleştiğini basın aracılığıyla öğrenmiş bulunmaktayız.

Beşiktaş Başkanı Sn. Fikret ORMANın bugün itibariyle basında yer alan açıklamalarında etik açıdan kabul edilmesi mümkün olmayan, tavır sergilendiğini üzülerek duyduk. Sayın Orman açıklamasında açıkça Samuel Etoo ile transfer görüşmesi yaptıklarını beyan etmiş, ötesinde Samuel Etoo kendisi çıktı geldi, Biz de kulübünden çıkta gel dedik , demek sureti ile futbolcumuzu devam eden sözleşmesini feshetmeye yönlendirdiklerini de kabul etmiştir. Keza aynı açıklamada Sayın Orman ..Ne konuşacağız Antalyaspor ile Merhaba diyeceğiz, iki futbolcu ver diyecekler.. şeklindeki açıklaması ile de etik olmayan davranışları gerçekleştirdiklerini gerekçesi ile birlikte adeta perçinlemiştir. Bu şekilde yaklaşımlar futbolcuların mental durumunu olumsuz etkilemekte ve takımla olan ilişkilerine zarar vermektedir. Ayrıca, mevzuata aykırı ve etik dışı transfer girişimlerinin Türk Futboluna verdiği zarar da ortadadır.

Profesyonel Futbolcuların Statüsü ve Transferleri Talimatının 19. Maddesinin 6. Fıkrası Mevcut kulübüyle sözleşmesi devam eden profesyonel bir futbolcuyla sözleşme imzalama niyetinde olan kulüp, futbolcuyla görüşmelere başlamadan önce futbolcunun sözleşmesel ilişkisi devam eden kulübünün iznini yazılı olarak almak zorundadır. Yazılı izin almaksızın görüşmelere başlayan kulüp, futbolcu, futbolcu temsilcisi ve diğer kişiler hakkında Futbol Disiplin Talimatı hükümleri uygulanır hükmünü içermektedir. Kulübümüz tarafından defalarca bu konuda açıklama ve uyarı yapılmış olmasına rağmen, aksi yönde hareket edilmesi ve bunun basın yoluyla dile getirilmesi karşısında Antalyaspor olarak her türlü yasal haklarımızı kullanacağımızı, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu ve Etik Kuruluna şikayette bulunacağımızı, doğacak tüm zararlarımızı ilgililerden tazmin yoluna gideceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururken, Beşiktaş Kulübü Başkanı Sayın Fikret ORMANa da süreci samimi bir şekilde anlattıkları için teşekkür ediyoruz.

Antalyaspor Spor Faaliyetleri A.Ş.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024