Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2896 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   18 Haziran 2016 - 15:10

Alman basını: İspanya, Türkiyeye ders verdi

Büyüt
Küçült
Alman basını: İspanya, Türkiyeye ders

Fransanın ev sahipliğinde düzenlenen 2016 Avrupa Futbol Şampiyonasında (EURO 2016) Türkiye Milli Takımının D Grubundaki ikinci maçında İspanyaya 3-0 mağlup olması, Alman basınında da geniş yer aldı.

Kicker dergisi, İspanya, Türkiyeye ders verdi başlığıyla duyurduğu haberde, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terimin maçta sinirli bir şekilde su şişesini yere fırlattığına değinilerek, sonunda tecrübeli teknik adamın da İspanyanın üstün bir maç oynadığını kabul ettiği belirtildi.

Son şampiyon İspanyanın Türkiye karşısında 3-0lık skorla kolay bir galibiyet aldığına işaret edilen haberde, İspanyanın tur atlamayı garantilediği, Türkiyenin ise son grup maçında Çek Cumhuriyeti karşısında kazanması gerektiği hatırlatıldı.

Bild gazetesi ise İspanya şampiyonluk formunda başlığını kullanarak, İspanyolların üstün bir oyunla Türkiyeyi 3-0 mağlup edip üst tura çıktığını yazdı. Şu ana kadar turnuvadaki en farklı skoru elde eden İspanyanın, şampiyonluğun en büyük favorilerinden olduğu kaydedildi.

İspanya, Türkiye karşısında aldığı net galibiyetle etkiledi başlığını kullanan Die Welt gazetesi, İspanyanın yoluna devam ederken, Türkiyenin iki mağlubiyetin ardından eve dönme tehlikesiyle karşı karşıya olduğuna işaret etti.

Express gazetesi de maç sırasında Arda Turana yapılan protestoya dikkati çekti.

Ardanın topa her dokunuşunda ıslıklandığının hatırlatıldığı haberde, milli takım kaptanının suçlu olarak seçildiği ifade edildi.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmunddan Ingilterenin Manchester City ekibine transfer olan Türk asıllı Alman milli oyuncu İlkay Gündoğan ise sosyal paylaşım platformu Twitterdan taraftarların Arda Turana gösterdiği tepkiye değinerek, Milli takım bugün iyi değildi ama tribünler beni çok daha fazla üzdü. Çok yazık şeklinde paylaşımda bulundu.

Arda Turana destek veren İlkay Gündoğan, Ağabey seninle gurur duyuyoruz ve hep arkandayız ifadesini kullandı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024