Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2981 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Ağustos 2016 - 11:54

2 sporcu Rio 2016dan men edildi

Büyüt
Küçült
2 sporcu Rio 2016dan men
Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), doping nedeniyle 2 sporcuyu 2016 Rio Olimpiyatlarından men ederken bir sporcunun akreditasyonunu da geçici olarak askıya aldığını duyurdu.

CASın internet sitesinden yapılan açıklamada, Brezilyanın Rio de Janeiro kentinde süren oyunlarda, erkekler 94 kiloda mücadele edecek 25 yaşındaki Polonyalı halterci Tomasz Zielinskinin doping testinde Norandrosterone adlı yasaklı maddeye rastlandığı, sporcunun, akreditasyonunun geri çekildiği ve oyunlardan ihraç edildiği bildirildi.

Kadınlar atletizmde 3000 metre engellide müsabakalara çıkacak 33 yaşındaki Bulgar atlet Silvia Danekovanın testlerinde ise yasaklı EPO maddesine rastlandığı, oyuncunun akreditasyonunun geri çekildiği ve oyunlardan ihraç edildiği ifade edildi.

Kadınlar yüzmede 100 metre kelebek ve 50 metre serbest stilde yarışan Çinli Chen Xinyinin kanında ise hydrochlorothiazide adlı yasaklı madde bulunduğu ve sporcunun akreditasyonunun geçici olarak askıya alındığı belirtildi.

CASın, 100 metre kelebek finallerini 4. sırada tamamlayarak bronz madalyayı kaçıran 18 yaşındaki sporcu hakkındaki durumu, oyunlar sona ermeden önce görüşeceği vurgulandı. CASın, olimpiyatlardaki doping vakalarını görüşmek ve diğer konular hakkındaki uyuşmazlıkları karara bağlamak amacıyla Rio de Janeiroda geçici 2 ofisi bulunuyor.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024