Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2276 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Haziran 2015 - 16:51

Polis İstanbulda haraç çetesini çökertti

Büyüt
Küçült
Polis İstanbulda haraç çetesini

 Ä°stanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Åžubesi ekipleri, gelen ihbarlar üzerine yaptığı çalışmada, Topkapı, Esenler ve BaÄŸcılar minibüs hatlarında hat sahipleri ve birçok ÅŸoförün tehdit edilerek bir ÅŸebeke tarafından haraca baÄŸlandığını belirledi. Polis ekipleri, ÅŸebekeyi tespit ederek 5 ay boyunca fiziki ve teknik takiple şüphelileri izledi.

13 ADRESE BASKIN

Yapılan çalışmalar kapsamında, polis ekipleri sabah saatlerinde Esenler başta olmak üzere Bağcılar, Gaziosmanpaşa, Başakşehir ve Arnavutköy ilçelerinde 13 adrese eşzamanlı şafak operasyonu düzenledi.

Özel Harekat ekiplerinin de destek verdiği operasyonda, şebeke liderleri olduğu iddia edilen M.A. ile polis memuru N.K.nın da aralarında bulunduğu toplam 11 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 2 tabanca ile 3 pompalı tüfek ele geçirildi.

MİNİBÜSÇÜLERDEN AYDA 180 BİN LİRA HARAÇ

Polis ekipleri, teknik takip sonucu Mart ayından itibaren yaptığı ara operasyonlarda şebeke liderlerinden olduğu öne sürülen A.G.nin de aralarında bulunduğu 5 şüpheliyi tutuklattı. Ara operasyonlarda ise 12 tabanca ele geçirildiği öğrenildi. Yapılan inceleme sonucunda şebekenin minibüs hattı sahibi ve şoförlerinden ayda yaklaşık olarak 180 bin lira haraç aldığı tespit edildi. Gözaltına alınan polis memuru N.K.nın şebeke üyelerine göz yumduğu iddia edildi. Bazı polis memurlarının da konuyla ilgili olarak ifadelerinin alındığı öğrenildi.

 

(Çağatay KENARLI/İstanbul DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024