Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3687 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Haziran 2017 - 14:45

KURTKAPANI-6 Operasyonu Başladı..

Büyüt
Küçült
KURTKAPANI-6  Operasyonu
İstanbulda hava ve deniz polisinin desteğiyle Kurt Kapanı-6 operasyonu gerçekleştiriliyor.

Ä°stanbulda hava ve deniz polisinin desteÄŸiyle Kurt Kapanı-6 operasyonu kapsamında, vapur iskeleleri, umuma açık mekanlar, vatandaÅŸların yoÄŸun olduÄŸu bölgeler ve otoyolların da aralarında bulunduÄŸu çok sayıda noktada uygulama gerçekleÅŸtiriliyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün koordinasyonunda düzenlenen operasyona, emniyete bağlı tüm şubelerden ve Anadolu yakasındaki ilçe emniyet müdürlüklerine bağlı bin polis katılıyor.

Ä°stanbul emniyetine baÄŸlı Deniz Åžube Müdürlüğüne ait polis botları, Havacılık Åžube Müdürlüğüne ait polis helikopteri ve dedektör köpeklerin de yer aldığı operasyon kapsamında, Sabiha Gökçen havalimanı, vapur iskeleleri, halkın yoÄŸun bulunduÄŸu tüm ilçelerdeki caddeler ve meydanlar, suç oranının yüksek olduÄŸu  belirtilen bölgeler, umuma açık mekanların da aralarında bulunduÄŸu noktalarda denetimler yapılıyor.

Operasyonda, şüpheli görülen ÅŸahısların Genel Bilgi Toplama (GBT)  sorgulamasının gerçekleÅŸtirildiÄŸi, umuma açık mekanlar ve iÅŸ yerleri ile araçların da arandığı belirtildi.

Kurt Kapanı-6 operasyonu kapsamında, saat 14.00da başlayan denetim ve uygulamalar, saat 16.00da sona erecek.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024