Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3377 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   14 Haziran 2018 - 14:32

İstanbullular Pazar Günü Miting Dolayısıyla Bazı yollar Kapalı

Büyüt
Küçült
İstanbullular Pazar Günü Miting Dolayısıyla Bazı yollar
17 Haziran Pazar günü Yenikapı Miting Alanı’nda gerçekleştirilecek olan AK Parti İstanbul Mitingi kapsamında Avrupa Yakası’nda bazı yollar trafiğe kapatılacak.

atılımcıların miting alanına rahat ve sorunsuz ulaÅŸabilmeleri için kapatılan güzergâhlar, alternatif güzergâhlar ve miting alanına ulaşım yöntemleri:

Atatürk Köprüsünden Sirkeci yönü, Taksim istikametinden gelip Atatürk Köprüsü den Sirkeciye katılım, Balat sahil Abdul Ezel Paşa Caddesi gelişi Atatürk Köprü Altından Sirkeci istikameti, Ragıp Gümüş Pala Caddesi, Reşadiye Caddesi, Hamidiye Kavşağından Sirkeci Meydanı istikameti, Sirkeci Sahil Kennedy Caddesi de Sarayburnu Çatladıkapı, Kumkapı, Yenikapı, Yedikule Demirhane Caddesi Zeytinburnu sahil yolu trafiğe kapalıdır.

 

 

Edirnekapı, Millet Caddesi ve Cevizlibağ Kavşağından Topkapı Tünel 10. Yıl Caddesi katılımı, 10. Yıl Caddesi, Genç Osman Caddesi, Sahil Kennedy Caddesi e kadar gidiş-gelişli ve bu caddeye çıkan tüm caddeler ile sokaklar, Avrasya Tüneli iki yönde, Zeytinburnu Demirhane Caddesi den Kazlıçeşme otopark alanı 10. yıl istikameti ve Demirhane Caddesi e çıkan tüm caddeler ile sokaklar, trafiğe kapalıdır.

Miting bitimine kadar; Bakırköy Sahil Kennedy Caddesi Ekrem Kurt Bulvarı TaÅŸhan Köprüsü ile Galata Köprü arası gidiÅŸ ve geliÅŸ güzergâhları trafiÄŸe kapatılacaktır.

Sürücüler, alternatif güzergâh olarak D-100 kuzey ve güney yolu, YeÅŸilköy Havuzlu KavÅŸağı, Atatürk Havalimanı Caddesi Basın Ekspres Yolu, Ataköy sahil Adnan Kahveci Bulvarı, Ataköy sahil Strazburg Caddesi ve Ataköy Bulvarı, Bakırköy TaÅŸhan Köprüsü Ekrem Kurt Bulvarı, Vatan Caddesi, Millet Caddesi, Balat sahil Atatürk Bulvarı ı kullanabileceklerdir. (Bu yollar, etkinlik bitiminde trafiÄŸe açılacaktır)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024