Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2343 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Eylül 2015 - 17:21

İstanbulda sağanak yağış hayatı felç etti

Büyüt
Küçült
İstanbulda sağanak yağış hayatı felç
İstanbulda aniden bastıran sağanak yağış hayatı felç etti. Çok sayıda ev ve iş yerine su basarken bazı noktalarda trafik tamamen durdu.

SaÄŸanak yağışın etkili olacağı hafta sonunda plan yaparken dikkat! Ä°stanbulda beklenen yağışlar bugün öğle saatlerinden itibaren etkisini gösterdi.

Ä°stanbulda etkili olan saÄŸanak yaÄŸmurnedeniyle Beykoz - Riva yolundaki SoÄŸuksu Viyadüğünü su bastı, yol trafiÄŸe kapandı. Yolda mahsur kalan araçlarda kalanları kurtarma çalışması sürüyor.

/

Meteoroloji, Batı Karadeniz için ise Çok kuvvetli ve yer yer şiddetli yağış uyarısı yaptı.
 
Gök gürültülü saÄŸanak yağış beklenen ülkemiz yeni bir soÄŸuk hava dalgasına girmek üzere. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ä°stanbul, Ankara ve diÄŸer iller için yağış uyarısı yaptı. 

İstanbulda hafta sonu için yapılan uyarıların ardından beklenen yağmur geldi. Günün ilk ışıklarından itibaren görülen yağmur bulutlarının ardından öğle saatlerine doğru gök gürültülü sağanak yağış başladı.
 
Beykoz - Riva yolu da sağanak yağmur nedeniyle trafiğe kapandı. Yolda mahsur kalan araçların sürücüleri uzun süre yardım bekledi.
  

METEOROLOJİDEN ÖNEMLİ UYARI
 
Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Karadenizde halen devam eden kuvvetli saÄŸanak ve gök gürültülü saÄŸanak yağışların; Kastamonu ve Sinop çevrelerinde etkisini artırarak öğleden sonra ve akÅŸam saatlerinde çok kuvvetli ve yer yer ÅŸiddetli yağışlara neden olabileceÄŸini açıkladı.
 

ANKARA ÇEVRESİNDE KUVVETLİ YAĞIŞLARA DİKKAT

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara radarından alınan son görüntüler ve yapılan değerlendirmelere göre; halen devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların il genelinde yerel olarak kuvvetli olmasının beklendiği açıkladı.

/

/

/

/





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024