Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1020 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Eylül 2023 - 05:02

Ä°stanbul'a saÄŸanak geliyor

Büyüt
Küçült
Ä°stanbula saÄŸanak
İstanbul Büyükşehir Belediyesi AKOM verilerine göre kentte bugün ve yarın sağanak geçişleri bekleniyor. AKOM tarafından yapılan son dakika uyarısına göre İstanbul genelinde sağanak geçişleri görülecek ancak sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde olacak.

 

Ä°BB AKOM verilerine göre Ä°stanbul’da bugün ve yarın (2 Eylül Cumartesi günü) saÄŸanak geçiÅŸleri bekleniyor. Ancak, sıcaklıklar mevsim normallerinin üstünde seyretmeye devam edecek. 

Ä°stanbul’da bugün güne 24°C civarında seyreden hava sıcaklığı ve parçalı bulutlu bir gökyüzü ile baÅŸlandı. Gün boyu havada çoÄŸunlukla bulutlu bir gökyüzünün hâkim olması beklenirken, öÄŸlen saatlerine kadar yerel saÄŸanak yaÄŸmur geçiÅŸlerinin yaÅŸanabileceÄŸi, sıcaklıkların 29°C’ler civarında seyredeceÄŸi tahmin ediliyor. 

GÖK GÜRÜLTÜLÜ OLACAK

Ä°stanbul’da hafta sonu özellikle sabah saatlerinde kısa süreli, yerel saÄŸanak ve gök gürültülü saÄŸanak yaÄŸmur geçiÅŸlerinin yaÅŸanabileceÄŸi öngörülüyor. 

Kuvvetli (20-50 km/s) kuzeyli rüzgârlar serinlik verse de sıcaklıkların önümüzdeki hafta 28-30°C aralığında mevsim normalleri üzerinde seyretmesi, 15 Eylül’e kadar ise mevsim normalleri civarında veya 2 ila 4°C üzerinde olması bekleniyor. 

İBB ,AKOM ,Yağış ,Sağanak ,İstanbul





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024