Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 701 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Kasım 2022 - 10:10

İBB Uyardı. Fırtınaya Dikkat

Büyüt
Küçült
İBB Uyardı. Fırtınaya
İBB, perşembe gününü işaret ederek kopacak fırtına için saat verdi. İBB yaşanacak olumsuzluklar için uyardı.

Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi(Ä°BB), Ä°stanbul'da perÅŸembe günü öÄŸle saatlerinden itibaren, rüzgarın kuvvetlenerek fırtına ÅŸeklinde esmesi ve beraberinde saÄŸanak yağış geçiÅŸleri beklendiÄŸini açıklayarak, Ä°stanbulluları hava ve deniz ulaşımında oluÅŸabilecek aksaklıklar ile devrilme, uçma, baca gazı zehirlenmesi gibi olumsuz koÅŸullara karşı uyardı.

DHA'da yer alan habere göre, açıklamada, "Meteorolojik verilere göre, Ä°stanbul ve ülkemizin batı bölgeleri, Orta Akdeniz üzerinde gelecek alçak basınç sisteminin etkisine girmeye hazırlanıyor. Bu nedenle hâlihazırda güneyli yönlerden hafif esen rüzgârın perÅŸembe öÄŸle saatlerinden itibaren kuvvetlenerek aralıklarla fırtına ÅŸeklinde etkili olacağı, beraberinde aralıklı saÄŸanak yaÄŸmur geçiÅŸlerinin yaÅŸanacağı tahmin ediliyor. Saatte 40-65 kilometre hızla esmesi beklenen fırtınanın, kısa süreli hamleler ile 70-75 kilometrelik kuvvetli fırtınaya dönüÅŸebileceÄŸi belirtiliyor. Ä°BB, perÅŸembe gününden itibaren fırtına ve ÅŸiddetli yaÄŸmur nedeniyle yaÅŸanabilecek olumsuzluklara karşı müdahale edecek ekiplerini sahada hazır tutacak" denildi. 

Ä°STANBULLULAR DÄ°KKAT

Ä°stanbullular da kuvvetli rüzgâr nedeniyle deniz ve hava trafiÄŸinde yaÅŸanabilecek aksamalar ile çatı uçması, aÄŸaç ve direk devrilmesi, baca gazı zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı uyarıldı. 

Öte yandan, güneyin ılık ve yağışlı havasını bölgemize taşıyan sistem nedeniyle beklenen yaÄŸmurların salı gününe kadar sürmesi, önümüzdeki hafta boyunca sıcaklıkların 15-18 derece aralığında seyretmesi bekleniyor. Ä°stanbul'da hava sıcaklıklarının 21 Kasım'a kadar mevsim normalleri civarında, 21-30 Kasım tarihleri arasında mevsim normalleri ila 1 ila 3 derece altında seyredeceÄŸi tahmin ediliyor.

İstanbul ,Fırtına ,İBB ,Meteroloji





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024