Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1611 kez okundu. | Yasam Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Eylül 2015 - 11:46

Balıkçılardan Vira Bismillah

Büyüt
Küçült
Balıkçılardan Vira

Av yasağının bitmesi ve balık mevsiminin başlaması dolayısıyla, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Meriç Albay balıkçılarla beraber Rumeli Feneri Limanından denize açıldı.

Şükrü Genç, Her yıl olduğu gibi yine bereketli olsun deyip arkadaşları yolcu etmeye geldik. Çok yoğun poyraz var yine şu anda. Karadeniz zor gözüküyor. Gelen bilgiler, yapılan araştırmalar palamutun iyi olacağı şeklinde. Bu akşam hepimiz buradayız. En büyük dileğimiz bereketli olması ve Vira bismillah! dedi.

Prof. Dr. Meriç Albay da, Özellikle yeni sezonumuzun balıkçılarımıza, tayfalarına, sezonu yaşayacak bütün sektöre hayırlı olmasını diliyorum diye konuştu.
Kısa törenin ardından, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Prof. Dr. Albay, balıkçılarla birlikte Rumeli Fenerinin tanınmış kaptanlarından Şekip Yalçına ait Kerim Reis-1 adlı 35 metrelik gırgır teknesi ile Karadenize açıldı.

İdris TİFTİKCİ /İSTANBUL, (DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024