Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4196 kez okundu. | Yasam Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Ağustos 2016 - 14:12

Windows 10 yıldönümü güncellemesi yeniliklerle geldi

Büyüt
Küçült
Windows 10 yıldönümü güncellemesi yeniliklerle

Yeni Windows Hello ise kolay, güçlü, güvenli özellikleri sayesinde Windows uygulamaları ve Microsoft Edgede kullanmayı kolaylaştırıyor.

Microsoft Edgede artırılmış güç verimliliği ve yeni uzantılar

Yıldönümü Güncellemesi, PClerin pil ömrünün en verimli şekilde kullanılması için Microsoft Edgede daha gelişmiş güç tasarrufu özellikleri getiriyor. Yıldönümü Güncellemesiyle birlikte Windows Mağazasına Pinterest Pin It Button, Amazon Assistant, AdBlock, Adblock Plus ve LastPass gibi yeni Microsoft Edge uzantıları da ekleniyor. Bu uzantılar, tarayıcı deneyimini daha fazla kişiselleştirmeye yardımcı oluyor.

 

 

İş ve eğlence Windows Mağazasında

 

Windows ve Xboxın en iyileri Yıldönümü Güncellemesiyle bir araya geliyor. Uygulamalar, oyunlar, filmler, müzikler ve yalnızca Windows 10 ya da Xbox için geliştirilen oyunlar gibi daha birçok özel içeriğe Windows Mağazasından erişilebiliyor. Yeni mağaza, alışveriş deneyimini basitleştirirken, yeni bir görünümle daha nitelikli içerik, abonelik teklifleri, birleştirilmiş paketler ve ön sipariş seçenekleri sunuyor. Xbox Play Anywhere ile kullanıcılar beğendikleri oyunların ön siparişini lansmandan önce verebiliyor, yayınlandıkları gün Windows 10lu PC veya Xbox One cihazlarında oynayabiliyor. Bu yenilikler oyunculara sevdikleri oyunları daha fazla yerde oynayabilme seçeneği de sağlıyor.

 

Modern derslik için yenilikçi özellikler

 

Windows 10 Yıldönümü Güncellemesi ile müşteriler birçok yeni eğitim özelliğinden yararlanabiliyor. Bu yeni uygulamalar arasında, eğitimcilerin kısa sürede çalışmaya başlayabilecekleri yepyeni araçlarla daha hızlı, daha basit kurulum, tarayıcı tabanlı, daha güvenli çevrimiçi değerlendirme sağlayan Sınava Gir uygulaması bulunuyor. Uygulama ayrıca kilitli ortam da oluşturuyor.

 

Windows 10 yıldönümü güncellemesi için yeni Skype önizlemesi

 

Windows 10lu PCler için yeniden tasarlanan Skype Önizlemesi, Yıl dönümü güncellemesinde otomatik kurulumla geliyor. Bu güncellemeyle görüntülü çağrılarla birebir ve grup konuşmaları, birebir ve grup sohbetleriyle merhabalaşma, düşük ücretlerle cep ve sabit telefonları arama, fotoğraf paylaşma, dosya paylaşma, ifade simgeleri ve Mojiler gibi sık kullanılan Skype özelliklerine erişilebiliyor.

 

Windows Ink, Windowsun gücünü kalemin ucuna getiriyor

 

Windows 10 yıl dönümü güncellemesiyle ilk kez sunulan Windows Ink, kolay ve hızlı not almanın yanında, bir ekran alıntısı üzerinde ya da sıfırdan çizim yapabilme fırsatı sunuyor. Akıllı yapışkan notlar, uçağa kaçta yetişilmesi gerektiği gibi genel görevleri anımsatırken, haritalar da yol tarif ediyor.

 

Range Rover Evoque Convertible Satışa Sunuldu!





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024