Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2321 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Mayıs 2016 - 01:10

Yaşmaklı Barajı´nda patlama; 1 işçi yaralandı

Büyüt
Küçült
Yaşmaklı Barajı´nda patlama 1 işçi

Giresun Valisi Hasan Karahan, öğle saatlerinde Doğankent İlçesindeki Yaşmaklı Barajı sahasında meydana gelen patlamada sağ ayak bileği kopan baraj görevlisi Abdülkadir Bekirefendioğlunun sağlık durumu hakkında bilgi almak için Giresun Prof.Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesine geldi. Vali Karapan, Başhekim Dr. Tuncer Öztürk ile görüştü, yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Evli ve bir çocuk babası olan 33 yaşındaki Abdülkadir Bekirefendioğlunun ameliyat geçirdiğini ve sağlık durumunun iyi olduğu bilgisini veren Vali Karahan, Mayıs ayı başında meydana gelen saldırının devamı olarak düşündükleri olayda Bekirefendioğlunun mayına basarak yaralandığını söyledi.

 

MAYINLI TUZAK KURDUKLARINI BİLİYORDUK

  Bölgede bir süredir üzücü olayların yaşandığına dikkat çeken Vali Karahan, Bu olaylara müdahale edecek emniyet güçlerinin geçebileceği, kontrol edebileceği değerlendirilen bir noktaya mayın yerleştirildiğini düşünüyoruz. Arkadaşımızın bilinci olmadan basması sonucu yaralanmasıyla karşı karşıyayız. Böyle bir olayla karşılaştık. Mayınlı tuzak kurduklarını biliyorduk ancak, bölgenin arazi şartları ve iklim şartları tespiti neredeyse imkansız hale getiriyor. Bu tür tuzaklamalar olabileceğini değerlendiriyoruz. Geçmiş olsun diyoruz. Arkadaşımız gerçekten büyük bir tehlike atlattı ancak şimdi iyi dedi.   BU BELAYI DEF ETMEK İÇİN BÜTÜN GÜCÜMÜZLE GAYRET EDİYORUZ   Vali Karahan, teröristlerin bölgede ciddi bir yapılanma ve eylem arayışında olduklarını bildiklerini de ifade ederek, Biz de tedbirlerimizi aldık, alıyoruz. Çevre ve arazi şartları, bitki örtüsü özellikle bizim için büyük bir dezavantaj. Ancak herşeye rağmen teknik imknlarımızı seferber ederek ve insan unsurunu arazide polis ve jandarma anlamında kullanarak bu belayı def etmek için bütün gücümüzle gece gündüz gayret ediyoruz. İnşallah yakında bunların etkisiz hale getirildiği haberini vereceğiz diye konuştu.   Bu arada işçi Bekirefendioğlunun 20 gün önce işe başladığı ve eşinin de hamile olduğu öğrenildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024