Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3030 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Mayıs 2015 - 05:37

Ya Hak diyerek hedefi vurdu

Büyüt
Küçült
Ya Hak diyerek hedefi
Güncel Haberleri › Ya Hak diyerek hedefi vurdu haberi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın oğlu Bilal Erdoğanın katılımıyla 3. Uluslararası Fatih Kupası Okçuluk Yarışmasının startı Hakkaride verildi.
Erdinç Akkoyunlu

Okçular Vakfının mütevelli üyesi olan Bilal Erdoğan; Fetih kupasının, Okmeydanında faaliyet gösteren Okçular Vakfının yıllık en önemli faaliyeti ve uluslararası okçuluk alanında dünyanın kendine has önemli organizasyonlardan bir tanesi olduğunu söyledi. “Güneş Hakkaride doğar, İstanbulda ışıldar” sloganıyla startı Hakkariden verdiklerini belirten Erdoğan, “böylece biz Sultan Alparslan, Sultan Selahaddin Eyyübi ve Sultan Fatih diyerek bin yıllık bir vizyonun nasıl birliğimizi, kardeşliğimizi ve beraberliğimizi temsil ettiğini burada tekrar bütün milletimize, bütün halkımıza göstermiş oluyoruz. Okçulukla geçmişimizi kazanarak Türkiyeyi geleceğe taşıyacak bir vizyonun benimsenmesini istiyoruz. Çünkü geçmişimizi bilmeden geleceğimizi koruyamayız” dedi.

Bilal Erdoğan ‘ya hak diyerek oku hedefe attı. Ardından Hakkari Valisi Yakup Canbolat da hedefe ok attı.  

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024