Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2426 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Mayıs 2016 - 21:50

Ulaşımın tek yöne düştüğü TEMde dönüş çilesi

Büyüt
Küçült
Ulaşımın tek yöne düştüğü TEMde dönüş

TEM Otoyolunun Ankara yönü, Bolu Dağı Tüneli çıkışından itibaren Abant Kavşağına olan  4 kilometrelik bölümü üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle geçen 10 Mayısta 3 ay süreyle ulaşıma kapatıldı.


Ulaşımın, İstanbul yönünde gidiş-geliş olarak sağlandığı bu bölgede, tatil dönüşünde yoğunluk yaşandı. 1 günlük bayram tatilini diğer günler ile birleştirip şehir dışına çıkanlar, dönüşte bu bölgede sıkıntı yaşadı.

Dubalarla bölünen yolda kilometrelerce araç kuyrukları oluştu. Sürücüler, normalde 15 dakika ulaşım süresi olan Bolu Batı mevkiinden Bolu Dağı Tüneline kadarki bölümü yaklaşık bir buçuk saatte geçebildi. Tatilciler, araç yoğunluğuna rağmen bölgede sürücülerin alternatif güzergahlara yönlendirilmemesine tepki gösterdi.


Murat KÜÇÜK/BOLU, (DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024