Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2906 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Mart 2015 - 23:35

Şehit babası: Talibanın gözlerini oyacağım

Büyüt
Küçült
Şehit babası: Talibanın gözlerini

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yunus Emre Kahveci, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İl Jandarma Komutanı J.Alb Hacı Demirezen, İl Müftü Vekili Enver Türkmen, Afganistanın başkenti Kabilde düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Adem Şengülün eşi Nurgül, annesi Döndü ve babası Hüseyin Şengüle taziye ziyaretinde bulundu.

Sadece Türkiyede değil, Türkiye dışında da askerlerin olduğunu belirten Samsun Valisi İbrahim Şahin, Allah Türkiye dışında olan askerlerimizi muhafaza etsin dedi.

ŞEHİT BABASI: VATANIM, MİLLETİM SAĞ OLSUN

Yurt dışında ilk kendi oğlunun şehit olduğunu ifade eden şehidin babası Hüseyin Şengül, Oğlumla ben gurur duyuyorum. Ama benim evladım gitmeden önce bize Anneciğim, babacığım ben şehit olarak gidiyorum dedi. Biz de dimdik ayaktayız. Şu anda vatanım, milletim sağ olsun diyorum. Talibanlara öyle bir ders vereceğim ki, ben dimdik duruyorum. Onların gözlerini oyacağım inşallah. Onlardan alacağım hakkım olsun. O Talibanlara da iyi bir ders vereceğim. Hiçbir zaman için Müslüman Müslümanı öldürmez diye konuştu.

Daha sonra İl Müftü Vekili Enver Türkmen, şehit Adem Şengül ve tüm şehitlerin ruhuna Fatiha okuyarak dua ettiler.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024