Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2001 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Aralık 2017 - 17:40

Putin Ankaraya geliyor

Büyüt
Küçült
Putin Ankaraya
Rusya Devlet Başkanı Putin, ikili ve bölgesel konuları görüşmek üzere 11 Aralık Pazartesi günü Ankaraya ziyarette bulunacak.

Son aylarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanla peş peşe görüşmeler gerçekleştiren Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, önümüzdeki hafta Türkiyeyi ziyaret edecek. Putin, son olarak 28 Eylülde Ankaraya gelmişti. 

ABD in skandal Kudüs hamlesi sonrası yaşanan olayların ardından Putinin Türkiyeyi ziyaret edecek olması kritik bir önem taşıyor.

 

Cumhurbaşkanlığı dan konuyla ilgili yapılan resmi açıklama şu şekilde:

Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Sayın Vladimir Putin, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanın davetlisi olarak, 11 Aralık 2017 tarihinde ülkemize bir ziyarette bulunacaktır.

Cumhurbaşkanımız ile Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Putinin Ankarada gerçekleştirecekleri görüşmelerde, Türkiye ve Rusya arasındaki ikili ilişkilerin yanısıra, başta Kudüs konusundaki son gelişmeler ile Suriyedeki durum olmak üzere bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında da görüş alışverişinde bulunulması öngörülmektedir.  

KREMLİNDE AÇIKLAMA YAPTI

Kremlinden yapılan açıklamada da, Putinin 11 Aralıkta Ankaraya bir çalışma ziyaretinde bulunacağı belirtildi.

Putinin ziyaretinde, Ortadoğudaki son durum ve Suriye krizinin ele alınacağının ifade edildiği açıklamada, Putinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağı görüşmelerde önemli küresel konularda da görüş alışverişinde bulunulacak. denildi.

Açıklamada, iki liderin görüşmesinde ortak enerji projelerinin ve iki ülke arasındaki iş birliğine dair konuların da değerlendirileceği kaydedildi.

2016DAN BU YANA 7. GÖRÜŞME OLACAK

Pazartesi günü gerçekleşecek randevu, Erdoğan ve Putin arasında Ağustos 2016dan bu yana gerçekleşecek yedinci yüz yüze görüşme olacak.

Liderler en son geçen ay Soçideki Suriye zirvesinde bir araya gelmişti. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024