Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 706 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Haziran 2020 - 14:50

LGS için önemli karar

Büyüt
Küçült
LGS için önemli
Milli Eğitim Bakanlığı, LGS'de iki yeni önlemin daha alındığını açıkladı. 22 Haziran Pazartesi gününden itibaren gönderilmesi kararlaştırılan soru kitapçıkları ile cevap anahtarı dağıtan görevlilerin de cerrahi eldiven kullanması kararı alındı.

Milli Eğitim Bakanlığı, LGS'de iki yeni önlemin daha alındığını açıkladı. Bir karmaşaya neden olmamak adına bu yıl soru kitapçıklarının öğrencilere 22 Haziran Pazartesi gününden itibaren geri verilmesi kararlaştırıldı.

Soru kitapçıkları ile cevap anahtarı dağıtan görevlilerin de  cerrahi eldiven kullanması kararı alındı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, ''20 Haziran 2020 tarihinde Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak merkezi sınavda öğrencilerin sağlığının korunması için iki yeni önlem daha alındı.

Önceki yıllarda sınavdan 1 saat sonra öğrenciler tarafından alınan soru kitapçıkları, bu yıl bir karmaşaya neden olarak sosyal mesafenin ihlal edilmesi olasılığının ortadan kaldırılması için öğrencilere 22 Haziran Pazartesi gününden itibaren geri verilecek.

Ayrıca soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarını dağıtan sınav görevlileri cerrahi eldiven kullanacak'' denildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024