Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2468 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Mayıs 2015 - 13:14

KPSSde Paralel usulsüzlüğe Şeker formülü

Büyüt
Küçült
KPSSde Paralel usulsüzlüğe Şeker

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğanın KPSSde usulsüzlük yaparak göreve başlayan memurların maaşı kesilecek açıklaması sonrası, gözler bunun hangi yöntemle yapılacağına çevrildi.

 Askerlik yapmadığı gerekçesiyle milletvekilliği düşürülen ve maaşı geri alınan eski Devlet Bakanı Bahattin Şekerde izlenen yöntem, KPSS için de uygulanacak. Böylece maaşların geri alınması için yeni bir yasal düzenlemeye gerek kalmayacak. Bir kişinin milletvekili olabilmesi için askerlik görevini yerine getirmesi gerekiyor. 28 Şubat sürecinde, 20. dönem DYP milletvekili ve eski Devlet Bakan Bahattin Şekerin vekilliği, askerlik yapmadığı gerekçesiyle YSK tarafından yok hükmünde sayılıp düşürülmüş, o güne kadar ödenen vekillik maaşı da kendisinden geri alınmıştı. KPSSde usulsüzlük yapanlardan da eski bakanın örneğinde olduğu gibi ödenen paralar geri alınabilecek. Bunun için mahkeme önce usulsüz olarak memur olanların memurluklarını yok hükmünde sayacak daha sonra bugüne kadar ödenen maaşlarının geri ödenmesini isteyebilecek. (Sabah)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024