Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3128 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   14 Şubat 2015 - 16:21

Kardeşiyle hayata tutanacak!

Büyüt
Küçült
Kardeşiyle hayata

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde talasemi majör tanısı konulan ve Düzcenin Yukarı Yahyalar Mahallesinde 6 kişilik ailesi ile birlikte yaşayan 7 yaşındaki Nisa Nur Denizoğluna, Akdeniz Üniversitesinde kök hücre nakli yapılacak. Kök hücre ise ağabeyi 9 yaşındaki Enes Denizoğlundan alınarak küçük Nisa Nura nakledilecek. Şu anda işsiz olan 40 yaşındaki baba Ahmet Denizoğlu, kızının ameliyatı için valilik tarafından oluşturulan banka hesabına hayırseverlerden gelecek yardımı bekliyor.

Kendisi de rahatsız olan baba Ahmet Denizoğlu Kızımızın dünyaya geldiğinde Akdeniz anemisi yani talasemi hastalığı varmış. Biz geç fark ettik. 3,5 yaşında fark ettik. Düzce Üniversitesi Hastanesine gittik, hemen kan taktılar. Daha sonra bizi İzmit Kocaeli Üniversitesi Hastanesine sevk ettiler. 7 ay takip edildik ve Ankara Dış Kapı Hastanesine sevk edildik. 1 buçuk yıl tedavi izlemi yapıldı. Tanımadığımız bir genle karşılaştık. Bunu öğrendikten sonra Akdeniz Üniversitesine yönlendirildik. En geç Haziran ayına kadar ilik nakli olacak, sıraya girdik. Şu anda işim yok. Kulağımdan iki büyük ameliyat geçirdim. Üçüncü ameliyatı olacağım. Ancak kızımın tedavi sürecinde ben kendim hastaneye gidemiyorum. Çocuğuma koşturuyorum. Maddi gücüm yok. Oralarda bir buçuk, iki yıllık tedavi süreci var. Bununla ilgili yardım yapılmasını rica ediyorum dedi.

33 yaşındaki anne Gülseren Denizoğlu ise Ben çocuğumun kurtulmasını istiyorum. Akdeniz Üniversitesinde ameliyat olacak şeklinde konuştu.

Küçük Nisa Nur da, iyileşmek istediğini söyledi. Kız kardeşine iliğini verecek olan Enes Denizoğlu, Kardeşimin ihtiyacı var ve kardeşime iliğimi vereceğim. Hayırseverlerden yardım bekliyoruz dedi.

Baba Ahmet Denizoğlunun kızına yardım toplanması amacı ile Düzce Valiliğine başvurduğu öğrenildi. Valilik ise yaptığı araştırmada ameliyat masraflarının 100 bin lira olduğunu tespit etti ve Ziraat Bankası Düzce Şubesinin 68502410-5002 hesap numarası ve TR63 0001 0000 5468 5024 1050 02 İBAN numarası ile yardım hesabı oluşturdu.

İHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024