Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3071 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   18 Ocak 2018 - 15:12

İzmir de Lodos Deniz ve Karayı Birleştirdi.

Büyüt
Küçült
İzmir de Lodos Deniz ve Karayı
İstanbulda sabah saatlerinden itibaren etkili olan lodos nedeniyle deniz seferlerinde aksamalar yaşanırken İzmirde Kordonda ortaya çıkan görüntüler görenleri şaşırttı. Fırtına ve yağmur nedeniyle deniz ve karanın adeta birleştiği görüldü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, tüm denizlerde fırtına beklendiğini dün bildirmişti. İstanbulda akşam saatlerinden itibaren gece boyunca fırtına etkili oldu. Rüzgarın etkisiyle dev dalgalar kıyılara vurdu.

İzmirde şiddetli rüzgar nedeniyle Konak Belediyesinin yılbaşı süslemeleri için yaptığı kemer devrildi. Kemerin gece devrilmesi faciayı önlerken, şiddetli rüzgardan deniz ulaşımı da etkilendi. İZDENİZ olumsuz hava koşulları nedeniyle seferlerin iptal edildiğini açıkladı.

YILBAŞI SÜSLERİ YERLERE SAÇILDI

Konak Belediyesinin yılbaşı kutlamaları çerçevesinde yaptığı süslemelerden olan Alsancaktaki Şevket Özçelik Sokakta bulunan ışıklı kemer, saatte 35 kilometre hızla esen şiddetli rüzgar nedeniyle gece saatlerinde devrildi. Gazi İlköğretim Okulu un köşesinde bulunan ve gündüz saatlerinde binlerce kişinin geçtiği sokaktaki kemerin gece devrilmesi olası bir faciayı önledi. Konak Belediyesi zabıta ekipleri, kemerin etrafına güvenlik şeridi çekerek önlem aldı.

 

Öte yandan şiddetli rüzgardan deniz ulaşımı da etkilendi. İZDENİZ olumsuz hava şartları nedeniyle seferlerin iptal edildiği duyurdu. İZDENİZden yapılan açıklamada “Sayın yolcularımız, olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle tüm yolcu ve araba vapuru seferleri geçici süre iptal edilmiştir denildi.

METEOROLOJİDEN YENİ FIRTINA UYARISI

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Antalya, Isparta, Burdur ve Muğlada, hava parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, iç kesimler yağmur, zamanla karla karışık yağmur ile kar yağışlı geçecek. Rüzgarın güney, öğle saatlerinden itibaren kuzey yönlerden kuvvetli, zaman zaman fırtına (60-80 kilometre/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Hava sıcaklığının 2 ila 4 derece düşeceği tahmin ediliyor.

Muğla ın güney, Antalya ın doğu ilçelerinde de kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli yağış, denizlerde ise fırtına bekleniyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024