Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2111 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Aralık 2017 - 11:11

İstanbul merkezli 29 ilde FETÖ operasyonu

Büyüt
Küçült
İstanbul merkezli 29 ilde FETÖ
FETÖ ün eğitim kurumlarından kapatılan Fatih Üniversitesi’nin akademisyen ve çalışanlarına yönelik İstanbul merkezli 29 kentte operasyon başlatıldı. İstanbul merkezli operasyonda, gözaltı kararı bulunan 171 şüpheliden 54’ünün yakalandığı belirtildi.

Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) in eğitim kurumlarından kapatılan Fatih Üniversitesi in akademisyen ve çalışanlarına yönelik İstanbul merkezli 29 kentte operasyon başlatıldı.

54 KİŞİ YAKALANDI

Yakalama kararı çıkarılan 171 kişiden 54ünün yakalandığı bildirildi.Edinilen bilgilere göre İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosunun talimatı doğrultusunda İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube ekipleri, sabah saatlerinde OHAL kapsamında KHK ile kapatılan FETÖ ün kurumlarından Fatih Üniversitesi in akademisyen ve çalışanlarına yönelik İstanbul merkezli 29 ilde operasyon başlatıldı.

İstanbul merkezli operasyonda, gözaltı kararı bulunan 171 şüpheliden 54ünün yakalandığı belirtildi. Firari durumda olan 117 FETÖ şüphelisinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü kaydedildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024