Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 13206 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Mayıs 2015 - 17:48

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız gözyaşlarıyla uğurlandı

Büyüt
Küçült
Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız gözyaşlarıyla
Güncel Haberleri › Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız gözyaşlarıyla uğurlandı haberi

Makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, binlerce vatandaş tarafından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Ä°HA Ä°lgili Foto Galeriler
Gürsu Belediye BaÅŸkanı Yıldızın vefatı Bursada makamında uÄŸradığı silahlı saldırının ardından tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Gürsu Ä°lçesi Belediye BaÅŸkanı Cüneyt Yıldız için belediye önünde tören düzenlendi. Törene, BaÅŸbakan Yardımcısı Bülent Arınç, SaÄŸlık Bakanı Mehmet MüezzinoÄŸlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de katıldı. Törende Bursa Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay da bir konuÅŸma yaptı. Müftü Ay, gariplerin, Suriyeli muhacirlerin babası diye andığı Yıldızı anlatırken gözyaÅŸlarına boÄŸuldu.   Gürsu Belediye BaÅŸkanı Cüneyt Yıldızın son yolculuÄŸuna uÄŸurlandığı törende konuÅŸan BaÅŸbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “Onu her tanıyan, Cüneyt kardeÅŸimizin vefatına çok üzüldü. Herkes ona rahmet diliyor. Böyle bir güzel veda, vuslata ermeyi Allah herkese nasip eylesin. Rabbim güzel insanları bir an önce yanına almakla onlara cennetini bağışlasın. Yüzü gülen bir insandı. Ä°nsana huzur ve güven veriyordu. Kimse hakkında kötü konuÅŸmuyordu. Onu çok sevmiÅŸtik. Onun Gürsu Belediye BaÅŸkanı olması ona çok yakışacaktı. Pek çok insanlarla tanıştım. Ama Cüneyt Bey örnek bir insandı. Hayatını hizmete vakfetmiÅŸti. Annesi, babası, çocukları hep mükemmel insanlardı. Kendisini eleÅŸtiren, belki oy vermeyen kimse hakkında olumsuz bir söz söylemiyordu. Gürsuda yaÅŸayan herkese kucak açıyordu. Ä°yi bir mümin olan Cüneyt Yıldızı, ellerimizle tabutundan tutarak Hakka tevdi etmeye geldik. Ben 85 yaşına gelmiÅŸ, ölmek için dua eden insanlar tanırım. Acıları çekilmez hale gelmiÅŸtir. Bir bakarsınız 10 yaşındaki çocuÄŸunuzu kaybediverirsiniz. Bunlar Cenab-ı Hakkın takdirinde olan iÅŸler. Takdir-i ilahinin önüne geçmek mümkün deÄŸil. Akıbetimizi hayır eylesin. KardeÅŸimizi çok seviyoruz. Ona her zaman dua edeceÄŸiz. Çocukları, eÅŸleri, ailesi bize bir emanettir. Onların hatırlarını sormak, isteklerini yerine getirmek boynumuzun borcudur. Gürsulular Cüneyti unutmasın. O tam bir ÅŸehittir. Allah inÅŸallah onlara ÅŸehitliÄŸi layık görmüştür. Milleti için çalışırken bir alçağın eliyle ÅŸehitlik rütbesini ona nasip etti. KardeÅŸimize rahmet diliyor, sevenlere baÅŸsaÄŸlığı dileklerimizi iletiyorum” diye konuÅŸtu.   Bursa Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay da bir konuÅŸma yaptı. Müftü Ay, gariplerin, Suriyeli muhacirlerin babası diye andığı Yıldızı anlatırken gözyaÅŸlarına boÄŸuldu. Ayı dinleyen Gürsulular da gözyaÅŸlarına hakim olamadı.   KonuÅŸmaların ardından Yıldızın naaşı cenaze namazının kılınacağı Merkez Camiine götürüldü.  



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024