Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3661 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Mayıs 2015 - 17:48

Eşinin öleceğini rüyasında gördü

Büyüt
Küçült
Eşinin öleceğini rüyasında
Güncel Haberleri › Eşinin öleceğini rüyasında gördü haberi

ADANAda sabah yürüyüşüne çıkarken eşi 65 yaşındaki Mehmet AIadağın Hanım rüyamda senin kaza geçirdiğini gördüm. Kaldırımda yürü başına bir iş gelmesin diye uyardığı 61 yaşındaki Perihan Aladağ motosiklet çarpması sonucu öldü

Merkez Seyhan İlçesinin Namık Kemal Mahallesinde oturan romatizma ve şeker hastası Perihan Aladağ, her gün olduğu gibi bugün de saat 07.30da yürüyüş yapmak için hazırlık yapmaya başladı. İşçi emeklisi eşi Mehmet Aladağ, Hanım, rüyamda senin kaza geçirdiğini gördüm. Aman kendine dikkat et, kaldırımdan yürü. Başına bir iş gelmesin diye uyardı.
Dikkat edeceğini söyleyen Perihan Aladağ, evden çıkıp Kıyıboyu Caddesinde yürümeye başladı. Kısa süre sonra caddenin karşısına geçmek isteyen kadına, 24 yaşındaki Yüksel Yıldırım yönetimindeki motosiklet çarptı. Motosiklet, savrulup sürüklenerek park halindeki iki otomobile vurduktan sonra durdu. Sürücü ile Aladağ ağır yaralı olarak Adana Devlet Hastanesine götürüldü. Ancak Perihan Aladağ, yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı. Eşinin ölüm haberini alıp hastaneye gelen Mehmet Aladağ, Gece rüyamda kazayı gördüm. Sabah yürüyüş yapmak istediğini söyledi. Ben de rüyamı anlatıp, Hanım dikkat et diye uyardım. Sonra da kaza haberi geldi. Çok üzgünüm keşke yürüyüşe göndermeseydim dedi. Perihan Aladağın cenazesi yapılan otopsi ardından Kabasakal Mezarlığında toprağa verildi.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024