Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1877 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Şubat 2016 - 14:25

Doğan Grubundan Yeni Şafak ve Akite geçmiş olsun

Büyüt
Küçült
Doğan Grubundan Yeni Şafak ve Akite geçmiş

İki isme sabah saatlerinde telefon eden Vuslat Doğan Sabancı, faillerin bir an önce bulunması ve bu tür saldırıların bir daha tekrarlanmaması temennisini dile getirdi. Doğan Grubu Onursal Başkanı Aydın Doğan da, Karahasanoğlu ve Albayrakı arayarak Geçmiş olsun dileklerini iletti.

SALDIRI SABAHA KARŞI GERÇEKLEŞTİ

İstanbul Bayrampaşada bulunan Yeni Şafak Gazetesine saat 05.00 sıralarında, Küçükçekmecede bulunan Akit Medya Grubu binasına ise saat 05.30 sıralarında yüzleri maskeli kişilerce molotoflu ve silahlı saldırı düzenlenmişti.

Bina önüne gelen saldırganlar, giriş kapısına molotof kokteyli atıp, binanın camlarına uzun namlulu silahla ateş açtı. Olayda, ölen ya da yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi.

Polis, olay yeri ve çevresini emniyet şeridiyle kapatıp inceleme yaparken, çevredeki güvenlik kameraları da incelemeye alındı. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ve Basın Konseyi saldırıları kınamıştı. 

İlgili Haber Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine eş zamanlı saldırı

 

BASIN ÖRGÜTLERİ DE KINADI

Polis, olay yeri ve çevresini emniyet şeridiyle kapatıp inceleme yaparken, çevredeki güvenlik kameraları da incelemeye alındı. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ve Basın Konseyi saldırıları kınamıştı. 

İlgili HaberTGC, Yeni Şafak ve Yeni Akite yapılan saldırıyı kınadı





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024