Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1411 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Nisan 2018 - 11:36

DIŞİŞLERİ nden Kritik AÇIKLAMA

Büyüt
Küçült
DIŞİŞLERİ nden Kritik
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, olası bir operasyonda İncirlik üssünün kullanılıp kullanılmayacağı konusunun Pazartesi günü NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenbergin ziyareti sırasında gündeme geleceğini belirtti.

 

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, ABD Suriyeye saldırırsa Türkiye bu operasyonu destekler mi? sorusuna, Bakalım gelişmeler bize neyi gösterecek. Biz süreci yakından izlemeye devam ediyoruz karşılığını verdi. 

Aksoy, 7 Nisanda Dumaya yapılan saldırının rejim tarafından gerçekleştirdiği yönünde güçlü şüpheler var. Kimyasal silah saldırıları insanlığa karşı suç teşkil eder, tekrarlanmaması için de cezalandırılması gerekiyor dedi.

Aksoy, Dumadaki kimyasal saldırının araştırılması konusunda BMGKya sunulan önergede eş sunucu olduk dedi.

İNCİRLİK KULLANILACAK MI?

Aksoy, olası bir operasyonda İncirlik üssünün kullanılıp kullanılmayacağı konusunun Pazartesi günü NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenbergin ziyareti sırasında gündeme geleceğini belirtti.

TEL RİFAT

Aksoy, Tel Rifat YPG-PYD in yeni merkezi olmamalı dedi.

FETÖ OPERASYONLARI

Aksoy, FETÖ ün yurt dışı ayaklarına izlenilen strateji kapsamında, Kararlılıkla mücadele ediyoruz, muhataplarımıza da ifade ediyoruz. Bazı ülkeler bunu anladılar ve bazı FETÖ mensuplarını sınır dışı ettiler. Hangi ülkede olursa olsun FETÖ mensuplarının Türk adaletine teslim edilmesi için mücadeleye devam edeceğiz dedi. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024