Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2246 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Mayıs 2015 - 06:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şarlatanların ne yazarsa yazsın senin tehditlerin beni ırgalamaz

Büyüt
Küçült
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şarlatanların ne yazarsa yazsın senin tehditlerin beni
Güncel Haberleri › Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şarlatanların ne yazarsa yazsın senin tehditlerin beni ırgalamaz haberi Erdoğan, Aydın Doğana seslenerek Senin maaşlı şarlatanların ne yazarsa yazsın, senin tehditlerin beni ırgalamaz dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATV- A Haber ortak yayınında soruları yanıtladı. Erdoğan, Hürriyetin skandal manşetine ve ardından yayınlanan tehditvari mektuba çok sert karşılık verdi. Kendisi hakkında geçmişte atılan manşetlere değinen Erdoğan, Doğan Medya sahibi Aydın Doğana seslenerek “Senin maaşlı şarlatanların ne yazarsa yazsın, senin tehditlerin beni ırgalamaz” dedi. Erdoğanın konuşmasından satırbaşları:

DOĞAN MEDYA: Sen ne yaparsan yap etrafından kimleri toplarsan topla köşe yazarların ne yazarlarsa yazsın ben alışılmış Cumhurbaşkanı olmayacağım. 

PARALEL YAPI: ABD, 1999da bu ülkeden kaçan birine 400 dönüm arazi verdi. ABDnin 160 yerinde okulu var. Bu okullarla ABD bunları besliyor, güçlü kılıyor.

DEMİRTAŞ-ÖCALAN SÖYLEM FARKI: Birbirinden bağımlı olmayan bir yapı var. İmralıdan ne gelirse o olur böyle bir durum yok. Bir aydır ‘İmralı ile görüşülemiyor diyorlar. Bu görüşmeye devlet karar verir. Bu trafiği dağ belirlemeyecek.

BEDELİNİ ÖDERLER: (HDP barajı aşamazsa) Biz ülkede mal ve can güvenliğini sağlamakla görevliyiz. Böyle bir adıma kalkarlarsa bedelini çok ağır öderler.

DEVLETİN B VE C PLANI: Bu çiğnenirse devlet B ve C planını devreye koyar. 

BU NASIL BARIŞ: Vanda musluklardan su akıtıyorlar. Bu nasıl barış, demokrasi? Terör örgütü ‘İktidar partisine oy çıkarsa sizinle görüşürüz diyor. ‘AK Partinin oylarını nasıl aşağı çekeriz bu aydınların ortak düşüncesi bu. Ben bunlara ‘aydın demiyorum, ‘karanlık diyorum.

7 HAZİRAN SEÇİMLERİ: Son ana kadar sürprizlerle dolu bir seçim olacağa benziyor.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024