Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2918 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Nisan 2015 - 15:02

BÖCEKLER ŞİMDİLİK BULUNAMADI

Büyüt
Küçült
BÖCEKLER ŞİMDİLİK
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başbakanlık yaptığı dönemde kullandığı çalışma ofislerinde ele geçen dinleme cihazları (böcek) ile ilgili olarak çarpıcı bir belge ortaya çıktı. Adli emanete bırakılan böceklerin yerinde bulunamadığı öğrenildi.

EMANET EÅžYA BULUNUR BULUNMAZ

Davaya bakan Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesi, adliyenin emanetinde muhafaza altına alınan dinleme cihazlarının kendisine gönderilmesini istedi. Ancak Ankara Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı Emanet MemurluÄŸu, mahkemeye gönderdiÄŸi yazıda, söz konusu dinleme cihazlarının emanette bulunamadığını belirterek, “Emanet eÅŸya bulunur bulunmaz mahkemenizin dosyasına gönderilecek” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğanın çalışma ofisinde bulunan dinleme cihazları ile ilgili olarak 13 kişi hakkında Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açılmıştı. Mahkeme, sanık avukatların talebi üzerine söz konusu dinleme cihazlarının incelemesini yapmak adına adli emanette bulunan cihazların kendisine gönderilmesi için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına yazı yazmıştı. Mahkemenin talebi üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Emanet Memurluğu ilginç bir yazı gönderdi. Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesine gönderilen yazıda şöyle denildi:

BÖCEKLER ŞİMDİLİK BULUNAMADI

“Ä°lgi sayılı yazınız ile istenilen emanetin 2014/4838 sırasında kayıtlı bulunan mühürlü koli içerisindeki emanet eÅŸyalar depoların fazlalığı ve depolarda yapılan tasfiye iÅŸlemleri dolayısıyla ÅŸuanda ilgili sırasında bulunmamış olup, emanet eÅŸya bulunur bulunmaz mahkemenizin 2014/412 esas sayılı dosyasına gönderileceÄŸi bilgilerinize icra olunur.”





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024