Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2111 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Ekim 2015 - 12:37

Ahmet Hakana saldırıda 4 şüphelinin kimliği tespit edildi

Büyüt
Küçült
Ahmet Hakana saldırıda 4 şüphelinin kimliği tespit

Ahmet Hakana yapılan saldırının şüphelilerinin Ahmet Güler, Kamuran Ergin, Fuat Elmas ve Uğur Adıyaman olduğu tespit edildi.

Şüphelilerden Uğur Adıyamanın saldırı sırasında kullanılan otomobilin kiralandığı şirketin sahibinin kardeşi olduğu öğrenildi.

 

Haberin Videosu   Ahmet Hakan´ı böyle takip etmişler startFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer37113,37113,201510,37113-368691.jpg,1, 0,Ahmet Hakanı böyle takip etmişler);

 

İKİ ŞÜPHELİNİN SUÇ KAYDI VAR

Şüphelilerden 2sinin daha önceden tehdit, yaralama ve narkotik madde kullanmak suçlarından poliste kayıtları olduğu ortaya çıktı.

 

İlgili Haber Ahmet Hakana evinin önünde saldırı

 

Şüphelilerin ilk sorgularında trafik nedeniyle tartıştıklarını aralarında itiş kakış yaşandığını söyledikleri öğrenildi.

CEP TELEFONU VE BİLGİSAYARLARI İNCELENECEK

Polis, olayda bir azmettirici olma ihtimaline karşı şüphelilerin bilgisayar, telefon gibi özel cihazlarını incelemeye aldı.

Polis yetkilileri, Ahmet Hakanın Cem Uzanla twitterdeki bir tartışması olduğu bilgilerinin de yer aldığını, bunun da incelendiğini söylediler. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024