Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2020 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Mayıs 2015 - 06:31

81 ilin müftüsünden Görmeze tam destek

Büyüt
Küçült
81 ilin müftüsünden Görmeze tam
Güncel Haberleri › 81 ilin müftüsünden Görmeze tam destek haberi

Muhalefet ve Paralel örgütün, Diyaneti yıpratma çabalarından rahatsız olan 81 il müftüsü, Başkan Mehmet Görmeze destek ziyaretinde bulundu.

Şerife Güzel

Muhalefet ve Paralel örgütün, Diyanet İşleri Başkanlığını yıpratma çabalarından rahatsız olan il müftüleri Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmezi ziyaret ederek, “karalama oyunlarına gelinmeyeceğini ve Başkan Görmezin arkasında oldukları” mesajı verdi. Görmezin ise müftülere polemiklere girmemeleri telkininde bulunduğu öğrenildi. Diyanet İşleri Başkanlığını ve Başkan Mehmet Görmezi yıpratmaya yönelik faaliyetlere bir tepki de il müftülerinden geldi. Son günlerde yaşanan karalama kampanyaları ve Diyanetin kaldırılmasına kadar varan söylemlerden rahatsız olan Kuran kursu hocaları, imamlar ve cami cemaatinden gelen şikâyetler üzerine il müftüleri Başkan Görmezle görüşme talebinde bulundu. Konunun hassasiyetiyle gelen talepleri geri çevirmeyen Görmez, 81 il müftüsünü Diyanette kabul etti.

‘Hocamızın arkasındayız

Müftüler, Başkan üzerinden yapılan yıpratma faaliyetlerinin kişisel meseleden öte kurumsal hale geldiğini söylediler. Başkan Görmezin ise  ‘polemiğe girmeyin uyarısı yaptığı belirtiliyor.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024