Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1691 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Aralık 2018 - 14:13

3 Günlük Kar Alarmı

Büyüt
Küçült
3 Günlük Kar
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminlerine göre bu akşamdan itibaren kar tüm yurdu saracak. İstanbulda ise yağışlar sağanak yağmur şeklinde olurken hava sıcaklıkları hissedilir derecede düşecek.

Bugünden itibaren yurdun kıyı kesimleri yağmur, iç ve yüksek kesimler ise kar yağışının etkisi altına giriyor. Son değerlendirmelere göre; Edirne ve Kırklareli dışında ülke genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Kıyı Ege ile Batı Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, gece saatlerinden itibaren Karadenizin iç kesimleri İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Doğu Anadolu un kuzey ve doğusuında karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; Antalya ın doğusu, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Bartın, Zonguldak, Düzce, Kocaeli, Sakarya ve Yalova ile zamanla Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu un kuzey ve batısında kuvvetli (21-50 kg/m2) ve yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor.

İstanbulda sıcaklıklar düşecek

Kuvvetli rüzgar ve yağışın etkili olacağı Marmarada hava sıcaklıklarının 2 ila 4 derece azalması bekleniyor. Kırklareli ve Edirne hariç bölgede aralıklı yağmur ve sağanak bekleniyor.

Yağışın Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde kuvvetli olması, rüzgarın bölgenin kuzeydoğusunda kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde esmesi öngörülüyor. Vatandaşların kuvvetli yağış ve rüzgar nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması istendi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024