Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3446 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Ağustos 2016 - 06:53

Her emekliye farklı promosyon

Büyüt
Küçült
Her emekliye farklı

Hükümet yatırımları artıracak, vatandaşı rahatlatacak reformlara tüm hızıyla devam ediyor. 11 milyon emekliye banka promosyonu için de süreç işliyor. Promosyonun kısa süre içinde hayata geçirilmesi hedefleniyor. Promosyonda yıllık tutarın 150 lira ile 300 lira arasında olması ve 3 yıllık toplu ödeme yapılması bekleniyor. Buna göre emekliler, promosyon başladığında bankadan 450 ile 900 lira arasında toplu ödeme alacak.

Aldığı maaşa göre

Bunun karşılığında da 3 yıl aynı bankadan maaşını almaya devam edecek. Promosyon tutarını 2 kriter belirleyecek. Emeklinin maaşına ve bankada parasını tutma süresine göre promosyon tutarı değişecek. Edinilen bilgiye göre; bütün emekliler için 500 liranın altı, 500-1000 lira arası, 1000-2000 lira arası ve 2000 lira üstü maaş olmak üzere kademelendirme yapıldı. Bu kademelere göre ödenecek tutarlar değişecek.

Hemen çekmeyene daha yüksek

Maaşı yüksek olan emekli daha fazla promosyon alacak. Bankada ücretini daha fazla tutanlar da diğerlerine göre avantajlı olacak. Maaşı yüksek olan, parasının tamamını hemen çekmeyen emekli, daha yüksek promosyon alacak. Çalışma Bakanlığı, promosyonun bir an önce hayata geçirilmesi için çalışıyor. Hem kamu bankaları hem özel bankalar hem de PTT ile görüşülüyor. Anlaşmadan sonra bankalarla protokol imzalanacak ve emekliler için promosyon başlayacak

POSTA






E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024