Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2571 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Mart 2015 - 19:13

Ethem Sancak: AB, Türkiyedeki potansiyeli gördü

Büyüt
Küçült
Ethem Sancak: AB, Türkiyedeki potansiyeli
Ekonomi Haberleri › Ethem Sancak: AB, Türkiyedeki potansiyeli gördü haberi AB Perspektifinden Eskişehir Havacılık ve Raylı Sistemler Vizyon Toplantısında yaptığı konuşmasında Asyanın yükselen değer olduğunu söyleyen iş adamı Ethem Sancak, Avrupa Birliği, Türkiyedeki potansiyeli gördü dedi.
Yirmidorthaber.com
Haberin videosu

Ethem Sancak: AB, Türkiyedeki potansiyeli gördü!

İşte Ethem Sancak'ın açıklamaları;

yirmidorthaber.com

BU, SÜRECİN BAŞLADIĞI ANLAMINA GELİR

Avrupa Birliği'ndeki dostlarımızın öngörüde bizden üstün tarafları var, matematiği daha iyi biliyorlar en azından. Ölçme biçmede de bizden ileriler. Eğer bunlar bunu görüp 'Gelin artık bu işleri beraber yapalım' diyorlarsa bu, bu sürecin başladığı anlamına gelir. 

MEDENİYET KUŞU NEW YORK'TAN ASYA'YA UÇACAK!

Mezopotamya vadisinde doğan ve ana rahminden çıkan uygarlık bin yıl boyunca Mezopotamya'da kaldı ve sonra yer değiştirdiyse, nasıl ki Şam, Kahire, İstanbul merkezli bu uygarlık kuşu 500 yıl boyunca insanlığa şekil verip sonra havalanıp buradan Londra'ya gittiyse, nasıl ki son 200 yılda bu uygarlık kuşu Londra'dan da havalanıp New York'a gittiyse şimdi bu kuş New York'tan havalanacak ve Asya'ya konacak.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024