Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2175 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Mart 2015 - 06:43

Ali Babacan: 7 Haziran Türkiyenin yol haritasını çizecek önemli bir seçim olacak

Büyüt
Küçült
Ali Babacan: 7 Haziran Türkiyenin yol haritasını çizecek önemli bir seçim
Ekonomi Haberleri › Ali Babacan: 7 Haziran Türkiyenin yol haritasını çizecek önemli bir seçim olacak haberi Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, 7 Haziranda yapılacak seçimlere iki aydan biraz daha fazla süre kaldığını belirterek, Bu seçimler gerçekten Türkiyenin önümüzdeki dört yılını belirleyecek, dört yılına bir yol haritası çizecek önemli seçimlerdir dedi.

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığının Zübeyde Hanım Aile Yaşam Kültür Merkezinde düzenlenen mart ayı danışma meclisi toplantısına katılan Babacan, uluslararası medyanın yanlış yönlendirmelerle Türkiyeyi karalamaya çalıştığını söyledi.  Bu kadar olumsuz yayına rağmen Türkiyeye gelen ziyaretçi sayısının her sene artttığını kaydeden Babacan “Gelen turist sayısı bakımından dünyada altıncı sıradayız. Buraya gelen herkes gittiklerinde Türkiyeyi anlatıyorlar. Birleşmiş Milletlere üye 192 ülke var. Biz bu ülkelerin tamamına ihracat yapıyoruz. Şu anda Türk ürünlerin girmediği ülke kalmadı. Bu tablo bazılarını korkutuyor. Nereden nasıl, vursak  ülkeyi diyorlar” diye konuştu.

Paralel yapı zarar veriyor

Paralel yapının Türkiyeye büyük zarar verdiğini ifade eden Babacan “Paralel yapı, yargı ve emniyet teşkilatını kullanarak Türkiyenin istikrarına çok büyük zarar verdi. Fakat doğru birdir. Allah doğrunun yardımcısıdır. Biz hep Türkiye için dosdoğru çalıştık. Yaptığımız çalışmaların sonuçlarını da hamdolsun görüyoruz” diye konuştu. Türkiyenin içinde bulunduğu coğrafyanın zor bir coğrafya olduğunun altını çizen Babacan “Komşularımıza baktığımızda Yunanistan son 100 yılın en büyük ekonomik krizi ile karşı karşıya, milli gelirinin yüzde 70den fazlası kamu borcu ve altından kalkılamayacak bütçe açıkları.

Ukrayna Kırımı kaybetti, Türkiyenin 2001deki krizi ile karşı karşıya Rusya, son altı ayda ciddi bir krizle boğuşuyor. Rusyanın parası yarı yarıya değer kaybetti. Ermenistan, İran, Irak, Suriye böyle bir coğrafya içindeyiz, halimize ne kadar şükretsek azdır” dedi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024