Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1601 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Haziran 2016 - 12:31

Burak Yılmaz krizi!

Büyüt
Küçült
Burak Yılmaz

Galatasarayın Burak Yılmazı 8 milyon Euro bonservis bedeliyle Çin kulübü Beijing Guoana satması Trabzonsporda da memnuniyetle karşılanmıştı. Çünkü, bordo-mavili kulüp, Burak Trabzonspordan Galatasaraya giderken, Bir sonraki transferden yüzde 25 pay alma maddesi koydurmuştu. Ancak Karadeniz ekibi, yıldız futbolcunun Çine transferinden kendisine düşen 2 milyon Euroyu hala alamadı.

Sabahın haberine göre; daha önce sarı-kırmızılı kulübe resmi yazı göndererek 2 milyon Euroyu talep eden Trabzonspor yönetimi, aradan geçen süreçte bir gelişme olmayınca Galatasarayı bir kez daha uyardı.

İSTERSENİZ DONKU VERELİM?

Trabzon yönetimi işin hukuki boyuta taşınmadan çözülmesi tavsiyesinde bulundu. Bordo-mavililer, Galatasaraylı idarecilere Olayın mahkemeye taşınmasını istemiyoruz. Burakın transferinden gelen payı hamen verin talimatını gönderdi. Bu arada Cimbomun, Karadeniz ekibine bu paranın yerine Donku önerdiği, Trabzonspor cephesinin ise bu teklife sıcak bakmadığı öğrenildi.
 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024