Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 985 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Ocak 2024 - 11:36

Tunç Soyer : Bugüne kadar Çok Dağ’lar aştık

Büyüt
Küçült
Tunç Soyer : Bugüne kadar Çok Dağ’lar
Soyer, “Biz devletin zırhlılarından çok, halkın tunçtan kalkanına güveniriz ve o kalkanı hiçbir ateş eritemez, onu biliyorum. Bir de evvelallah bugüne kadar çok Dağ’lar aştık, bundan sonra da hepsini aşarız” ifadelerini kullandı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Hamza Dağ'a destek vererek Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e gönderme yaparak, “İzmir'de Dağ'ın sıcaklığı Tunç'u eritip savuracaktır” açıklamasını yapmıştı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de ziyaret ettiği İzmir Akdeniz Bianeli öncesinde soruları yanıtladı. Bahçeli'nin sözlerini değerlendiren Soyer, şunları söyledi:

“Vallahi ben de basından duydum. Aslında asla kişisel polemik yapmadım bugüne kadar hiç kimseyle, yine yapmam ama bu nezaket ölçüsünde yapılmış edebi bir atışma gibi gözüküyor. Bunu aşık atıştırmasına döndürmeden sadece şunu söyleyeyim; biz devletin zırhlılarından çok, halkın tunçtan kalkanına güveniriz ve o kalkanı hiçbir ateş eritemez, onu biliyorum. Bir de evvelallah bugüne kadar çok Dağ'lar aştık, bundan sonra da hepsini aşarız”

Tunç Soyer ,İzmir 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024