Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2187 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   31 Mart 2015 - 08:38

Türk medyasından Türkmenlere ve muhaliflere büyük ayıp

Büyüt
Küçült
Türk medyasından Türkmenlere ve muhaliflere büyük
Güncel Haberleri › Türk medyasından Türkmenlere ve muhaliflere büyük ayıp haberi

Suriye Türkmenlerinin lideri Samir Hafiz, 24 TV ekranlarında, Türkiyeden bazı medya kuruluşlarının kendilerini isyancı olarak nitelediğini söyledi.

star.com.tr-Özel

Suriye Türkmen Toplumu Lideri Samir Hafez, Moderatör Gece programında Ardan Zentürke bağlanarak, İdlibin muhalifler tarafından Esedin elinden alınmasının ardından bölgede yaşananlar hakkında bilgi verdi.

BATI MEDYASI ESEDİN KATLİAMINA ZEMİN HAZIRLIYOR

Samir Hafez, Ardan Zentürkün Dünya medyasında (Rus ve Batı medyası, hatta Arap medyasından bazılarında da) bir algı operasyonu var. Çünkü, İdlibin cihatıların ve El Kaide in eline geçtiğine ilişkin manşetler ve haberler görüyoruz. Bunun nedeni ne şeklindeki sorusuna katliama zemin hazırlıyorlar şeklinde yanıt verdi.

CİHATÇI KELİMESİNİ ÖZELLİKLE Mİ KULLANIYORLAR?

Hafez, Batı medyasında kendileri hakkında ısrarla kullanılan cihatçı kelimesiyle ilgili olarak böyle bir isim koymalarının en büyük sebebi, Beşşar Esede hak verdirtmek. Sen bunları vurabilirsin, o şehri yok edebilirsin diye yol açmaya çalışıyorlar şeklinde konuştu.

Esedin şehri kaybettikten sonra bölgeye füze yağdırdığını, hatta son füze saldırısında 14 sivilin şehit olduğunu anlatan Hafez, ilerleyen günlerde Esedin sivillere daha yoğun saldıracağını beklediklerini belirterek, dünya medyasının muhtemel katliama zemin hazırlamaya çalıştığını ifade etti.

TÜRK MEDYASININ BÜYÜK AYIBI

Türkmen lider Hafez, Batı medyası bir tarafa, Türkiyeden bazı medya kuruluşlarının kendilerine isyancı ismini taktığını, bunun kendilerini çok üzdüğünü iz isyancı değiliz şeklinde bir beyanname çıkaracaklarını da sözlerine ekledi.

BAZI ŞAŞKIN MESLEKTAŞLARIMIZ VAR, LÜTFEN CİDDİYE ALMAYIN

Ardan Zentürk ise Hafezin bu serzenişine Fazla ciddiye almayın lütfen ne olur. Bazı şaşkın meslektaşlarımız var ne yazık ki. Onları biz de yakından izliyoruz. Bunun için beyanname çıkarmaya gerek var mı bilmiyorum. Boşverin şeklinde karşılık verdi.  

SAMİR HAFEZİN AÇIKLAMALARININ TAMAMINI AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ:

 

*





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024