Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2301 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Nisan 2015 - 15:35

Trabzon Valisinin önünü kesmek istediler!

Büyüt
Küçült
Trabzon Valisinin önünü kesmek
Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçının ardından sarı-lacivertli kafileyi taşıyan otobüse Trabzonda düzenlenen saldırıya ilişkin soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Nihat S. ile Emre A. için bir gün daha ek gözaltı süresi alındığı bildirildi.

 

PARMAK İZİ SONUCU BEKLENİYOR

Öte yandan, olay yerine yakın bir yerde bulunan av tüfeğinin, saldırıda kullanılıp kullanılmadığı ve üzerindeki parmak izinin tespiti için gönderildiği Samsundaki kriminal incelemenin sonucunun beklendiği kaydedildi.

 

VALİNİN ARACININ ÖNÜN KESMEK İSTEDİLER

 

Bu arada, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Emniyet Müdürlüğüne gelerek İl Emniyet Müdürü Murat Köksalla yaklaşık bir saat görüştü. Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından Vali Öz, Emniyet Müdürlüğünden ayrıldı.

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan şüpheliler Nihat S. ve Emre Anın dışarıda bekleyen yakınları, Sayın Valim açıklama bekliyoruz diyerek, Vali Özün makam aracının önü kesmek istedi.

Bunun üzerine durmayarak yoluna devam eden makam otomobilinin arkasından gelen koruma ekibinin bulunduğu araç, görüntü almaya çalışan bir gazeteciye çarptı. Kazada dizinden hafif yaralanan basın mensubuna müdahaleyi meslektaşları yaptı.

 

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan şüpheliler Nihat S. ve Emre Anın dışarıda bekleyen yakınları, Sayın Valim açıklama bekliyoruz diyerek, Vali Özün makam aracının önü kesmek istedi. Bunun üzerine durmayarak yoluna devam eden makam otomobilinin arkasından gelen koruma ekibinin bulunduğu araç, görüntü almaya çalışan bir gazeteciye çarptı. Kazada dizinden hafif yaralanan basın mensubuna müdahaleyi meslektaşları yaptı. 

Ajanslar





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024